top-image

Ευρώπη

Ομαδικά και ατομικά Ταξίδια στην Ευρώπη. Ταξιδέψτε όποτε εσείς θέλετε, μείνετε στο ξενοδοχείο που θέλετε, πληρώστε όσο εσείς θέλετε ή επιλέξτε ένα από τα οργανωμένα προγράμματά μας στην Ευρώπη. Οι πιο ελκυστικοί προορισμοί στην Ευρώπη με παρά πολλές προτάσεις για κεντρικά πολυτελή ξενοδοχεία που θα κάνουν το ταξίδι σας ανεπανάληπτη εμπειρία

Ολλανδία
Με πυκνότητα πληθυσμού περί τους 510 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο, χωρίς να περιλαμβάνονται οι περιοχές με νερό, η Ολλανδία είναι μια πολύ πυκνοκατοικημένη χώρα.
Σλοβακία
Πότε μέρος της Αυστροουγγαρίας, πότε ανεξάρτητο κράτος, πότε υπό γερμανική κατοχή, πότε το ήμισυ της Τσεχοσλοβακίας, η Σλοβακία μετρά πολλούς σταθμούς στην Ιστορία της.
Λιχτενστάιν
Το μικροσκοπικό Πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν, ένα ανεξάρτητο κράτος ανάμεσα στην Ελβετία και την Αυστρία, είναι μια από τις πιο γραφικές χώρες των Άλπεων στην Ευρώπη.
Ιρλανδία
Η Ιρλανδία είναι ένας μαγευτικός προορισμός που τα έχει όλα. Εάν αναζητάτε περιπέτειες είτε στη φύση είτε στη χωρά, η Ιρλανδία μπορεί να σας καλύψει.
Ουγγαρία
Η Ουγγαρία είναι ενωτική συνταγματική δημοκρατία, που βρίσκεται στην Κεντρική Ευρώπη. Έχει ως πρωτεύουσα τη Βουδαπέστη, επίσημη γλώσσα τα ουγγρικά και ως νόμισμα το φόριντ.
Βέλγιο
Το Βασίλειο του Βελγίου είναι πλούσιο σε σημεία ενδιαφέροντος για τον τουρίστα, κυρίως επειδή εδώ ήταν που δύο ευρωπαϊκές πολιτιστικές ομάδες συναντήθηκαν και αλληλεπικαλύπτονται.
Πολωνία
Η Πολωνία, είναι χώρα στην Κεντρικής Ευρώπης, που συνορεύει στα βόρεια με τη Ρωσία και τη Λιθουανία, ανατολικά με τη Λευκορωσία και την Ουκρανία, στα νότια με τη Σλοβακία και την Τσεχία και στα δυτικά με τη Γερμανία.
Σλοβενία
Η Σλοβενία, επίσημα Δημοκρατία της Σλοβενίας, είναι χώρα των Βαλκανίων σε σταυροδρόμι βασικών Ευρωπαϊκών πολιτιστικών και εμπορικών δρόμων.
Τσεχία
Η Τσεχία είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Μαΐου 2004.
Ηνωμένο Βασίλειο
Οργανωμένα και ατομικά ταξίδια... στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ιρλανδία. Η κοσμοπολίτικη Αγγλία, η επιβλητική Σκωτία και η καταπράσινη Ιρλανδία περιμένουν να τις ανακαλύψετε.
Μάλτα
Στην καρδιά της Μεσογείου, η Μάλτα αποτελεί σπάνιο σταυροδρόμι πολιτισμών και μετράει περισσότερα από 7.000 χρόνια Ιστορίας.
Λουξεμβούργο
Τα καταπράσινα βουνά και οι κοιλάδες εναλλάσσονται με τα πανάρχαια δάση ανατολικά, στο Mullerthal, όπου βρίσκεται και η δυναμική πόλη Echternach.