top-image

Γερμανία

H χώρα που προσφέρει πλούσια φύση, όπου βρίσκονται τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Ευρώπη, ποικιλότροπη αρχιτεκτονική με παλιά ξύλινα σπίτια, σκεπαστές γέφυρες, Καθεδρικούς ναούς, μεσαιωνικά κέντρα, πανέμορφες πλατείες με τρεχούμενα νερά.

Η Ομοσπονδία της Γερμανίας έχει ιστορία πάνω από 2000 χρόνια, παρόλο που συστάθηκε ως κράτος με την σημερινή της μορφή στις 3 Οκτωβρίου του 1990. Τα ιστορικά στοιχεία τα βλέπει ο ταξιδιώτης από τις πρώτες κιόλας στιγμές που φθάνει στην χώρα.

Κτίρια από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, μοναστήρια και καθεδρικοί ναοί που χτίστηκαν την εποχή της Μεγάλης Αυτοκρατορίας, κάστρα και πόλεις από την Μεσαιωνική εποχή, και σπίτια με πάρκα από την εποχή του Μπαρόκ είναι μεταξύ των πολυάριθμων πραγμάτων που μπορείτε να δείτε.

Στο βόρειο σημείο της βρίσκεται η Βαλτική ακτή με τους πολυάριθμους κολπίσκους και τις λίμνες της ενδοχώρας που καλύπτουν πολλά τετραγωνικά χιλιόμετρα. Η πολιτιστική κληρονομιά των περασμένων αιώνων σας περιμένουν σε κάθε γερμανική πόλη. Μπορείτε να επισκεφθείτε την όπερα, τα μουσεία, τα κονσέρτα, να απολαύσετε μπύρα ή κρασί και φαγητό, και να κάνετε βόλτα στην ύπαιθρο.

Με κάθε ιστορική επέτειο οι Γερμανοί διοργανώνουν μεγάλα φεστιβάλ και εκδηλώσεις, τιμώντας τους διάσημους καλλιτέχνες τους και φιλόσοφους όπως ο Μπαχ και ο Γκαίτε. Τα φημισμένα τρένα της θα σας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της χώρας.

Βερολίνο
Το Βερολίνο προσφέρει έναν εκλεκτικό συνδυασμό νέας και κλασικής αρχιτεκτονικής, δυναμικής ψυχαγωγίας, αγορών και μεγάλης ποικιλίας αθλητικών και πολιτιστικών ιδρυμάτων.
Βόννη
Ανάμεσα στα αξιοθέατα της Βόννης είναι τα πολυάριθμα μουσεία της, πολλά που βρίσκονται στο Πανεπιστήμιο της Βόννης ή κατά μήκος του φιλικού προς τον τουρισμό μουσείου Mile της πόλης.
Λειψία
Σήμερα, η Λειψία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην ανατολική Γερμανία, και χάρη στην πλούσια πολιτιστική και μουσική κληρονομιά της, αναφέρεται τακτικά ως μία από τις πιο βιώσιμες πόλεις της Ευρώπης .
Φρανκφούρτη
Η Φρανκφούρτη είναι επίσης γνωστή για τον εξαιρετικό αριθμό εξαιρετικών μουσείων που καλύπτουν την τέχνη, την επιστήμη και την ιστορία. Είναι επίσης μια υπέροχη πόλη για εξερεύνηση με τα πόδια.
Μόναχο
Το Μόναχο είναι μια διασκεδαστική πόλη, γνωστή για τα εποχιακά φεστιβάλ και το πλούσιο πολιτιστικό ημερολόγιο.
Χαϊδελβέργη
Η παλιά πρωτεύουσα του Παλατινάτου και μια αρχαία πανεπιστημιακή πόλη που γιορτάζεται με τραγούδια και ποίηση, η Χαϊδελβέργη βρίσκεται στο σημείο όπου ο ποταμός Νέκαρ βγαίνει από τους λόφους του Οντάλντ στην πεδιάδα του Ρήνου.
Ντίσελντορφ
Ως σημαντικό πολιτιστικό κέντρο, το Ντίσελντορφ διαθέτει δεκάδες μουσεία και πάνω από 100 γκαλερί τέχνης που περιλαμβάνουν τα πάντα.
Δρέσδη
Με τον πλούτο των μουσείων, των ανακτόρων και άλλων τουριστικών αξιοθέατων, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στη Δρέσδη.
Αμβούργο
Το Αμβούργο, η μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας μετά την πρωτεύουσα του Βερολίνου, βρίσκεται στην κεφαλή των εκβολών του ποταμού Έλβα σε σχήμα χοάνης.
Βρέμη
Η Βρέμη υπήρξε από καιρό ένα σημαντικό πολιτιστικό κέντρο, με πολλά κορυφαία αξιοθέατα και πολλά διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε.
Στουτγκάρδη
Η Στουτγκάρδη κάθεται σε ένα ανάγλυφο έδαφος, σχεδόν πλήρως περιτριγυρισμένο από απότομους λόφους που καλύπτονται από δάση και αμπέλια.
Κολωνία
Η Κολωνία (Köln στα γερμανικά) φημίζεται για τις 12 μεγάλες εκκλησίες της Ρωμανικής - ειδικά τον υπέροχο καθεδρικό ναό της Κολωνίας - όλα εύκολα με τα πόδια από την ιστορική παλιά πόλη.