top-image

Μεγαλουπόλεις

Η Ελλάδα είναι η ιδανική χώρα για τουρισμό πόλεων .O τουρισμός πόλεων ή city break,τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μία τάση που αφορά τους έμπειρους,τους ψαγμένους ταξιδιώτες. O τουρισµός των πόλεων, προβλέπει την ανάδειξη µιας πόλης µέσα από την πολιτιστική και την ιστορική της διάσταση,  προωθώντας νέες µορφές τουρισµού, όπως ο τουρισµός αναψυχής, ο συνεδριακός τουρισµός, ο αθλητικός τουρισµός, ο θρησκευτικός τουρισµός, κ.ά. Πόλεις σύγχρονες και πόλεις ιστορικές, που χαρακτηρίζονται είτε από το σπουδαίο ρόλο τους στην ιστορία της Ελλάδας είτε από τη φυσική τους ομορφιά!H εξερεύνηση της ψυχής μιας ελληνικής πόλης  είναι σαφώς κάτι περισσότερο από μια γρήγορη περιήγηση στα μνημεία και τα αξιοθέατά της. Οι ελληνικές πόλεις προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες, είναι εύκολα προσβάσιμες  και φιλικές προς τον επισκέπτη ολόκληρο το χρόνο διαθέτοντας ένα μεγάλο  εύρος μοντέρνων εγκαταστάσεων και επιλογών. Συν τοις άλλοις, συνδυάζουν μοναδικά μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους, ψώνια και νυχτερινή ζωή με μια υποδειγματική υποδομή για φιλοξενία συνεδρίων και εκθέσεων.

Κατερίνη
Είναι μία μικρή πόλη κοντά στη Θεσσαλονίκη. Η Κατερίνη των 4 εποχών θα σας εκπλήξει με τις επιλογές διακοπών που προσφέρει.
Πάτρα
Καλωσορίσατε στην Πάτρα– στην πόλη όπου η διασκέδαση, η ιστορία και ο πολιτισμός δημιουργούν έναν υπέροχο προορισμό για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα!
Λαμία
Πρωτεύουσα του Νομού Φθιώτιδας, μεγάλο εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο, η Λαμία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες μεγαλουπόλεις
Καρδίτσα
Η Καρδίτσα είναι ένας τόπος με έντονες αντιθέσεις, που παντρεύει τον επιβλητικό ορεινό όγκο των Αγράφων στα δυτικά, με τον απέραντο θεσσαλικό κάμπο στα ανατολικά.
Σπάρτη
Ένας προορισμός πέρασμα στον μύθο και την ιστορία.Σπάρτη , η πόλη των ηρώων,η πόλη του Μεναλάου και της Ωραίας Ελένης!
Λάρισα
Λάρισα η πρωτεύουσα του νομού και της ομώνυμης επαρχίας που αποτελεί εμπορικό, βιομηχανικό, διοικητικό, συγκοινωνιακό και αγροτικό κέντρο ολόκληρης της Θεσσαλίας.
Δράμα
Αναχώρηση από: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οδικώς
1 ημέρες
Βόλος
Κτισμένος στον μυχό του Παγασητικού κόλπου και σε απόσταση αναπνοής από το βουνό του Πηλίου, συνδυάζει όλη τη γοητεία της θάλασσας με τη μυστηριακή ομορφιά του βουνού των Κενταύρων.
Ιωάννινα
Η λίμνη, με τα ακύμαντα νερά και το μικρό νησάκι αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, που γύρω του ζει και αναπνέει ολόκληρη η πόλη.
Γρεβενά
Η πόλη των μανιταριών και της δράσης Περιηγηθείτε στην πόλη ξεκινώντας από τις δύο κεντρικές πλατείες.
Αθήνα
Η Αθήνα είναι η ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης, καθώς από τη νεολιθική εποχή έως σήμερα δεν έπαψε ποτέ να κατοικείται
Θεσσαλονίκη
Mία βόλτα στo παραλιακό μέτωπο της πλανεύτρας νύμφης του Θερμαικού φτάνει για να αναπνεύσει κανείς την αύρα της πόλης, με έντονη την παρουσία τόσο της ιστορίας της όσο και του νεανικού και ξέγνοιαστου στυλ της σήμερα