top-image

Ιταλία

Ρώμη η αιώνια πόλη, το Μιλάνο της μόδας, η Φλωρεντία και η Βενετία της Αναγέννησης. Ιταλία, η χώρα με την μεγάλη ιστορία. Από την εποχή της αρχαίας Ρώμης ως την Αναγέννηση και μέχρι τον 21ο αιώνα.

Εδώ βρίσκεται η πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ (Βερόνα), εδώ αναδύεται η "νύφη της Αδριατικής" (Βενετία), εδώ και η γενέτειρα όλων των μεγάλων καλλιτεχνών που αναγέννησαν το αρχαιοελληνικό πνεύμα (Φλωρεντία) και στην συνέχεια μεγαλούργησαν στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, στην "αιώνια πόλη".

Ταξίδέψτε στην Ιταλία και ζήστε την ιστορία της Αναγέννησης από κοντά.

 

Ρώμη
Επισκεφθείτε την "Αιώνια πόλη", την πόλη του Ρωμύλου, του Παζολίνι και φυσικά του Ιούλιου Καίσαρα.
Μιλάνο
Eλάτε στην υπαίθρια πασαρέλα στην καρδιά της βόρειας Ιταλίας που παραδίδει αβίαστα, στους δρόμους και στις βιτρίνες της, μαθήματα στυλ.
Μπολόνια
Η Μπολόνια, για όλο το μέγεθος και τη σημασία της ως πρωτεύουσα της επαρχίας της και της Εμίλια-Ρομάνια, είναι μια εύκολη πόλη για να επισκεφτείτε και πολλοί επισκέπτες το θεωρούν ένα από τα πιο ελκυστικά της Ιταλίας.
Φλωρεντία
Η Φλωρεντία βρίσκεται στην κεντρική Ιταλία και είναι η πρωτεύουσα της Τοσκάνης.
Τεργέστη
Η Τεργέστη βρίσκεται στο βορειότερο μυχό του κόλπου της Αδριατικής και είναι ένα από τα πιο ειδυλλιακά τουριστικά θέρετρα της Μεσογείου.
Βενετία
“Σαν να καταβροχθίζεις ένα ολόκληρο κουτί με σοκολατάκια γεμισμένα με λικέρ”, είχε πει ο Τρούμαν Καπότε για την Βενετία.
Γένοβα
Σήμερα, η Γένοβα (η Γένοβα στα ιταλικά) είναι το κορυφαίο λιμάνι της Ιταλίας, με μια μακρά ιστορία ναυτικής δύναμης που ξεκίνησε όταν νίκησε την αντίπαλη Πίζα τον 10ο αιώνα.
Ραβέννα
Η Ραβέννα δεν μοιάζει με κανένα άλλο μέρος στην Ιταλία και η μεγαλοπρέπεια των ψηφιδωτών της θα σας αφήσει ανάσα - και με έναν σκληρό λαιμό.
Βερόνα
Περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ Μιλάνου και Βενετίας, η Βερόνα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της Ιταλίας για τουρίστες, οι οποίοι απολαμβάνουν την τέχνη, την αρχιτεκτονική, την όπερα και τη λογοτεχνική φήμη.
Ματέρα
Καθαρή γοητεία… αυτό είναι που προσφέρει η Matera, με τα χρώματα, το φως και την θέα της, στους επισκέπτες.
Αλμπερομπέλο
Το Αλμπερομπέλο είναι διάσημο για τις μοναδικές του κατοικίες με την ιδιόμορφη αρχιτεκτονική που οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι σπίτια ξωτικών ενώ στην ουσία είναι ανθρώπων.
Costiera Amalfitana
Ένα από τα πιο διάσημα οδικά ταξίδια στον κόσμο, το Amalfi Drive (γνωστό και ως SS163) είναι επίσης αναμφισβήτητα το πιο όμορφο ακτογραμμή 48 χιλιομέτρων στην Ιταλία