top-image

Κυκλάδες

Είναι το διασημότερο νησιωτικό σύμπλεγμα του Αιγαίου και περιλαμβάνει μερικά από τα ομορφότερα νησιά της Μεσογείου! Η γοητευτική συνύπαρξη τουλευκού και του μπλε στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ο παραδοσιακός τρόπος ζωής, τα νησιώτικα τραγούδια, η ζεστή φιλοξενία, τα γυμνά τοπία με τα έρημα ξωκλήσια, οι εκπληκτικές ακτές και οι εξαιρετικές αμμουδιές καθιστούν το ταξίδι στις Κυκλάδες αληθινά μοναδικό.

Σήμερα, τα νησιά των Κυκλάδων (Σαντορίνη, Μύκονος, Δήλος, Πάρος, Αντίπαρος, Νάξος, Ίος, Σύρος, Τήνος, Μήλος, Κέα, Αμοργός, Σίφνος, Σέριφος, Άνδρος, Κύθνος, Κίμωλος, Ανάφη, Φολέγανδρος, Σίκινος και Κουφονήσια) επισκέπτονται εκατομμύρια Ελλήνων και ξένων ταξιδιωτών,αναζητώντας στο εκτυφλωτικό φως και στα διάφανα γαλανά νερά τη δική τους εκδοχή για «μαγευτικές διακοπές».

Κίμωλος
Κι ας έρχονται ημερήσιοι επισκέπτες από τη γειτονική Μήλο, η Κίμωλος δεν αλλάζει το πρόγραμμά της. Οταν το Χωριό ξαποσταίνει το μεσημέρι, τα μαγαζιά κλείνουν.
Ίος
Η Iος -ή Nιος όπως την αποκαλούν οι κάτοικοί της-το λουλούδι των Κυκλάδων!!!
Σίφνος
Γραφικοί οικισμοί, γοητευτικές παραλίες, θεσπέσια κουζίνα, εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα και πανέμορφα μονοπάτια σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!
ΜΗΛΟΣ
Η θερινή ραστώνη μάς βρίσκει να λιαζόμαστε στο παραμυθένιο νησί των Κυκλάδων!!!
Άνδρος
Η Βασίλισσα του Αιγαίου!!! Η Αρχόντισα των Κυκλάδων!!!
Νάξος
Στην καρδιά των Κυκλάδων βρίσκεται το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, η Νάξος,η βασίλισσα, που αποτελεί από μόνο της ένα πολύπτυχο επιλογών δράσεων και απολαύσεων
Αμοργός
Οι διακοπές στην Αμοργό συνδυάζουν συγκλονιστικά τοπία, ονειρεμένες θάλασσες, εξαιρετικό φαγητό, γραφικά χωριά, πεζοπορίες, παραδοσιακές γιορτές και ζωηρή νυχτερινή ζωή.
Σέριφος
Νησί με άγρια ομορφιά, ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να κάνουν διακοπές μακριά από την πολυκοσμία.
Πάρος
Η Πάρος είναι ένα αειθαλές νησί, που όσο περνούν τα χρόνια η λάμψη του δεν θαμπώνει,
Σύρος
Η Σύρος, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ολιγοήμερες ή και πολυήμερες διακοπές καθώς προσφέρει στους επισκέπτες της πληθώρα επιλογών δραστηριοτήτων, διασκέδασης και περιήγησης.
Τήνος
Η Τήνος είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων, μετά τη Νάξο, την Άνδρο και την Πάρο.Το νησί της Παναγίας αλλά και της τέχνης!
Μύκονος
Η Μύκονος είναι ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!!!