top-image

Βουκουρέστι Lοw C 4ΗΜ (2N)

Βουκουρέστι Lοw C 4ΗΜ (2N)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ΗΜΕΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310 231 170

Μοιράσου το με τους φίλους σου
Δε βρέθηκαν διαθέσιμες αναχωρήσεις για το συγκεκριμένο πακέτο!

1η & 2η ημέρα Αναχώρηση για Βουκουρέστι (Ξενάγηση πόλης)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 21:30 και αναχώρηση στις 22:00. Θα φθάσουμε το πρωί στο Βουκουρέστι και αμέσως ξεκινάει προαιρετικά η ‘’πανοραμική’’ ξενάγηση μας στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το “Παρίσι των Βαλκανίων” όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται. Επίσκεψη στο παλάτι του κοινοβουλίου, το ωραιότερο κτήριο Αρτ Νουβό, «ναό της μουσικής» το περίφημο Athenaeum, το νεοκλασικό οικοδόμημα του βασιλικού παλατιού που σήμερα στεγάζει το Εθνικό Μουσείο Τέχνης, το παλάτι του Βασιλιά Κάρολου του 1ου, που σήμερα στεγάζει την Κεντρική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη, την πλατεία της Επανάστασης του 1989 και το κτίριο που στέγαζε τα γραφεία του καθεστώτος Τσαουσέσκου, το εντυπωσιακό οικοδόμημα της Εθνικής Στρατιωτικής Λέσχης (Cercul National Militar), την Αψίδα του Θριάμβου, την πατριαρχική εκκλησία (1658) και το Πατριαρχείο, την Όπερα και το κτήριο του Πανεπιστημίου. Η ημέρα μας θα κλείσει με μια βόλτα στη παλιά πόλη, όπου θα δούμε της εκκλησία της Σταυρουπόλεως και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια στα καταστήματα.

3η ημέρα Βουκουρέστι - ΚαρπάθιαΜετά το πρόγευμα, προαιρετικά αναχωρούμε για τα θρυλικά Καρπάθια. Αφού διασχίσουμε την Κοιλάδα Πράχωβα, φθάνουμε στη Σινάϊα, όπου θα επισκεφθούμε το Ανάκτορο του Κάρολου Α, του πρώτου Βασιλιά της Ρουμανίας, γνωστό ως Πέλες. Στη συνέχεια θα δούμε το ομώνυμο μοναστήρι, που χτίστηκε από τον Κατακουζηνό, πάνω σε μία πέτρα που έφερε από το Όρος Σινά, εξ’ ου και η ονομασία της περιοχής. Συνεχίζουμε για το Κάστρο Μπράν, όπου θα επισκεφτούμε τον Πύργο με το ίδιο όνομα, γνωστό και σαν Πύργος του Δράκουλα. Από εκεί θα μεταβούμε στο Μπρασώβ, όπου θα θαυμάσουμε τα κτίσματα του 18ου αιώνα και ιδιαίτερα την Μπισέρικα Νεάγρα (Μαύρη Εκκλησιά), τη μεγαλύτερη εκκλησία Γοτθικού Ρυθμού από τη Βιέννη έως την Κωνσταντινούπολη, το Δημαρχείο, τον Πύργο με το Ρολόι, την Κεντρική Πλατεία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βουκουρέστι –Λίμνη Herastrau- Μουσείο ΧωριούΠρόγευμα και προαιρετικά θα επισκεφτούμε το Παλάτι της Άνοιξης, την Φαραωνικών διαστάσεων κατοικία της οικογένειας Τσαουσέσκου, το οποίο καταλαμβάνει μια έκταση 1400 στρεμμάτων. Συνεχίζουμε για το «μουσείο του χωριού», που είναι μοναδικό στο είδος του, το οποίο θα επισκεφθούμε εκατοντάδες παραδοσιακά σπίτια από όλες τις περιοχές της Ρουμανίας που έχουν μεταφερθεί και συντηρούνται σε ένα μοναδικό τοπίο, ώστε ο επισκέπτης να αποκτήσει μια πλήρη εικόνα για την παραδοσιακή λαϊκή αρχιτεκτονική, από τα Καρπάθια και το Δούναβη μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα. Στη συνέχεια θα κάνουμε έναν μαγευτικό περίπατο στο πάρκο της λίμνης Herastrau, όπου μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας ή κάποια από τα γευστικά ροφήματα και εδέσματα του Hardrockcafé που βρίσκεται στο πάρκο και είναι ένα από τα πιο όμορφα της Ευρώπης, μπορείτε να κάνετε μία βόλτα στη λίμνη με καραβάκι Για τη συνέχεια τι καλύτερο από μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Από ελέφαντες μέχρι πεταλούδες και από καμηλοπαρδάλεις μέχρι ψάρια θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας σχετικά με τους συγκατοίκους μας στον πλανήτη Γη. Τα παιδιά και οι λάτρεις της φύσης θα καταγοητευτούν. Χρόνος ελεύθερος στην παλιά πόλη ή βόλτα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Βουκουρεστίου Afi. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Βουκουρέστι – Σόφια - Θεσσαλονίκη Η τελευταία ημέρα της εκδρομής. Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε για Τζιουρτζιού, Ρούσε, Πλέβεν, Σόφια, Κούλατα, Προμαχώνα και το βράδυ, μετά τις καθορισμένες στάσεις για φαγητό και καφέ εξ’ ιδίων στα ίδια με τα κατά την μετάβαση μας σημεία, φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη

 • Σημείωση 1: Στο 4ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 4η μέρα.
 • Σημείωση 2: Δυνατότητα επιλογής Πακέτου Διακοπών, δείτε αναλυτικά στον τιμοκατάλογο.
 • Σημείωση 3: Δυνατότητα αγοράς όλων των προαιρετικών εκδρομών σε πακέτο με έκπτωση 25%.

 

Στο πακέτο διακοπών περιλαμβάνονται:

 • Δύο (2), τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
 • Διατροφή ανάλογα την επιλογή σας.
 • Μεταφορά από τα γραφεία μας στη Θες/νίκη στο ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου και αντίστροφα.
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

Στο πακέτο διακοπών δεν περιλαμβάνονται:

 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
 • Check point 10€ / άτομο στη 4ήμερη και 12,5€ στην 5ήμερη εκδρομή.
 • Είσοδοι σε μουσεία,κάστρα,θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€.
 •  

Προαιρετικές εκδρομές & υπηρεσίες :

 • Συμμετοχή στη ‘’πανοραμική ξενάγηση πόλης 10€ /άτομο.
 • Συμμετοχή στην ημερήσια εκδρομή Καρπάθια 15€ /άτομο.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή στη Λίμνη Χερεστράου & το μουσείο του χωριού 10€/άτομο