top-image

Τηλεβοΐδες Νήσοι

Τηλεβοΐδες Νήσοι

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΠΡΕΒΕΖΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 2310 244400

 2310 231168

2310 231170

2310 459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


ΟΔ. Τηλεβοϊδες Νήσοι. Docx

Τηλεβοΐδες Νήσοι - Ολοήμερη κρουαζιέρα στον Αμβρακικό κόλπο
 
 Οδικώς 4 ημέρες
 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

1η Μέρα | Θεσσαλονίκη – Λίµνη Ζηρού-Αρχαία Νικόπολη-Πρέβεζα

Αναχώρηση από Καλαµαριά από την οικοδοµή του Μεντεκίδη µε τελικό προορισµό µας την Πρέβεζα. Μετά τις απαραίτητες στάσεις το µεσηµεράκι θα σταµατήσουµε για φαγητό και χαλάρωση στην υπέροχη Λίµνη Ζηρού. Το τοπίο που αντικρίζει ο επισκέπτης της περιοχής είναι πραγµατικά συγκλονιστικό, δηµιουργώντας την εντύπωση ότι πρόκειται για σκηνικό βγαλµένο από πίνακα ζωγραφικής. Φαγητό στο αναβαθµισµένο πλέον εστιατόριο µπροστά στη λίµνη. Αναχώρηση για τη µεγαλύτερη Αρχαίο Ελληνική πόλη, Αρχαία Νικόπολη. Μια πόλη που απλώνεται σε στρέµµατα επί στρεµµάτων – τόσα που θα χρειαστεί να µε το λεωφορείο πάµε από το Ωδείο στο Θέατρο – και τα βυζαντινά τείχη της οποίας συνεχίζονται επί ολόκληρα χιλιόµετρα. Ο αρχαιολογικός χώρος, περιλαµβάνει εκτός από το Ωδείο και το Θέατρο, δύο παλαιοχριστιανικές βασιλικές µε εντυπωσιακά ψηφιδωτά, το µνηµείο του Αυγούστου και το στάδιο. Με τη συνοδεία επίσηµου ξεναγού θα δούµε και το Μουσείο και τον Αρχαίο οικισµό. Νωρίς το απόγευµα θα φθάσουµε στην όµορφη Πρέβεζα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας Margarona 4****. Δείπνο και βόλτα στην πόλη της Πρέβεζας. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα | Μοναδική ολοήµερη κρουαζιέρα στον Αµβρακικό κόλπο

Μετά το πρωινό θα βάλουµε τα µαγιό µας και αναχώρηση για την υπέροχη κρουαζιέρα (συνοδεία ξενάγησης) του Αµβρακικού κόλπου συνολικής διάρκειας 5-6 ώρες. Μέσα σε ένα τοπίο απαράµιλλης οµορφιάς και ηρεµίας, η παρατήρηση των ρινοδέλφινων είναι µια εµπειρία µοναδική. Τα υπέροχα αυτά πλάσµατα που εδώ µετρούν έναν από τους µεγαλύτερους πληθυσµούςτης Μεσογείου, συχνά πλησιάζουν το σκάφοςέχοντας παιχνιδιάρικη διάθεση. Δεν είναι όµως µόνο τα δελφίνια που θα συναντήσουµε. Κατά τους ζεστούς µήνες στα νερά του κόλπου θα δούµε χελώνες caretta caretta, να ξεπροβάλουν για λίγο από την επιφάνεια του νερού προτού χαθούν στην ασφάλεια του βυθού. Στη βαρκάδα µας θα δούµε ακόµη νησίδες µε διαφορετικά είδη πουλιών, όπως αργυροπελεκάνους, κορµοράνους, ερωδιούς, αρκετά από τα οποία είναι προστατευόµενα είδη. Θα αγκυροβολήσουµε σε ένα από τα νησάκια του κόλπου, όπου θα κολυµπήσουµε και θα παρατηρήσουµε το βυθό µε µάσκες- για όσους το επιθυµούν. Μετά το µπάνιο µας, θα µας περιµένουν στο σκάφος φρεσκοτηγανισµένα αλιεύµατα , σπιτικές πίτες και τοπικές γεύσεις, που θα τα απολαύσουµε παρέα συνοδεύοντας τα µε δροσερή µπύρα ή τοπικό τσίπουρο και κρασί! Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Δείπνο. Διανυκτέρευση και προετοιµασία για την επόµενη όµορφη ηµέρα.

3η Μέρα | Τηλεβοϊδες νήσοι ( Κάλαµος και Καστός)

Πρωινό και έτοιµοι για µία µοναδική επίσκεψη στα απρόσιτα νησάκια µεταξύ Πρέβεζας και Λευκάδας. Θα αναχωρήσουµε για Μύτικα όπου για θα µας περιµένει το καράβι για να επισκεφθούµε πρώτα την Κάλαµο. Δυο πανέµορφα νησάκια σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές της Αιτωλοακαρνανίας και πολύ κοντά στη Λευκάδα, µε το πράσινο των πεύκων να φτάνουν µέχρι τη θάλασσα µε τις όµορφες βοτσαλωτές παραλίες, δίχως αυτοκίνητα, µε κάνα δυο οικισµούς και λίγα ταβερνάκια. Χρόνοςελεύθερος για δυόµιση ώρες περίπου ώρες για µπάνιο και καφέ. Αναχώρηση για τον Καστό. Σήµα κατατεθέν ο ανεµόµυλος στα αριστερά του λιµανιού που είναι µάλιστα και ένα από τα τρία καφέ του νησιού. Στο µικρό λιµανάκι τα ιστιοπλοϊκά είναι δεµένα το ένα δίπλα στο άλλο και ένας µικρός αραιοκατοικηµένος οικισµός απλώνεται στον καταπράσινο λόφο. Αυτά αντικρίζετε καθώς φτάνετε στο νησί. Μετά τις βουτιές σας µπορείτε να επιλέξετε µια από τις τρεις ταβέρνες για να απολαύσετε το γεύµα σας. Επιστροφή το απόγευµα στην Πρέβεζα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα | Πρέβεζα – Μονολίθι – Πάργα – Θεσσαλονίκη

Πρωινό και αναχώρηση για την όµορφη παραλία Μονολίθι. Ωστόσο, το Μονολίθι, δεν κατέχει τα πρωτεία µόνο στη χώρα µας, καθώς πρόκειται για τη µεγαλύτερη σε µήκος ακτή σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πρόκειται για µια χρυσαφένια απέραντη αµµουδιά, ενώ τα χαρακτηριστικά διαυγή νερά του Ιονίου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Θα έχουµε ελεύθερο χρόνο για µπάνιο και καφέ. Αναχώρηση για Πάργα. Στάση για φαγητό. Το βραδάκι θα έχουµε επιστρέψει στην πόλη µας µε πολύ όµορφες και ανεπανάληπτες εικόνες

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία ξενάγηση.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται το κόστος ενοικίασης ακουστικών για τις ξεναγήσεις στις οποίες απαιτείται εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά.

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες. 


Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

 • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
 • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
 • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
 • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
 • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
 • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
 • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
 • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
 • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
 • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
 • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 • Μεταφορά µε σύγχρονο λεωφορείο.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο Margarona 4**** στην Πρέβεζα.
 • Πρωινό και δείπνο καθηµερινά
 • Επίσηµη µε ξενάγηση µε πιστοποιηµένο ξεναγό στο χώρο της Αρχαίας Νικόπολης
 • Κρουαζιέρα ηµερήσια στον Αµβρακικό κόλπο
 • Φαγητό ( συµπεριλαµβάνονται και τα ποτά) κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας
 • Επίσκεψη στα Νησιά Κάλαµο και Καστό
 • Συνοδός του γραφείου µας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ
   
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 

 

 • Υπόλοιπα γεύµατα , εισόδους σε µουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους ( Αρχαία Νικόπολη) € 8,00 το άτοµο, ποτά
  και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαµβάνει
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.
   

 

 

 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!