top-image

Loucas Hotel, στα Φηρά Ανάμεσα στο μπλε του ουρανού και το γαλάζιο της θάλασσας

Blog

Σ΄ ένα από τα πιο όμορφα μπαλκόνια του Αιγαίου, σίγουρα αυτό με την πιο συγκλονιστική θέα, στο κέντρο των Φηρών, απέναντι από το ηφαίστειο της Θηρασιάς και σκαρφαλωμένο στο φρύδι της καλντέρας, ανάμεσα στο μπλε του ουρανού και το γαλάζιο της θάλασσας, σας περιμένει το Loucas Hotel, ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της μαγευτικής Σαντορίνης.

Αναπτυγμένο σε πολλαπλά επίπεδα, χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, με απεριόριστη, πανοραμική θέα στο Αιγαίο το Loucas Hotel δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για ημέρες χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και απόλαυσης. Ταυτόχρονα, η προνομιακή του θέση, στο κέντρο του οικισμού των Φηρών, πρωτεύουσα του νησιού και το πιο ζωντανό κομμάτι της, δίνει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης προς οποιονδήποτε προορισμό.

Οι επιλογές που προσφέρονται στους επισκέπτες είναι απεριόριστες: Περιπλανηθείτε στα στενά, γραφικά σοκάκια των Φηρών, θαυμάστε την ιδιόμορφη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική των λευκών, υπόσκαφων σπιτιών με τις καμάρες και τους θόλους ή ακολουθήστε τα μονοπάτια προς τον αρχοντικό Φραγκομαχαλά ή το γραφικό Φηροστεφάνι. Επισκεφτείτε τα μνημεία, τα μουσεία, τις γκαλερί και τα πανέμορφα εκκλησάκια της περιοχής, περπατήστε τον κεντρικό δρόμο της αγοράς, τον επονομαζόμενο και Δρόμο του Χρυσού, λόγω της πληθώρας των κοσμηματοπωλείων που φιλοξενεί, διαλέξτε αναμνηστικά για εσάς και τους φίλους σας από τα πάμπολλα καταστήματα δώρων, υφασμάτων και ρούχων που βρίσκονται στον κεντρικό τομέα του οικισμού.

Η νυχτερινή ζωή στα Φηρά είναι, επίσης,μοναδική! Καφέ, κλάμπ, μπαράκια, εστιατόρια, ταβέρνες, καλύπτουν όλες τις επιθυμίες των επισκεπτών. Κι για όσους θέλουν κάτι ιδιαίτερο, οι επιλογές που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις του Loucas Hotel είναι, και σε αυτόν τον τομέα, ασυναγώνιστες: Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Aris Restaurant, μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικές γεύσεις, παραδοσιακές αλλά και  …περισσότερο εμπνευσμένες, με χρήση τοπικών υλικών, πάντα εξαιρετικής ποιότητας. Κι αν θελήσετε έναν απογευματινό καφέ ή ένα βραδινό ποτό με θέα το διάσημο σε όλο τον κόσμο, μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Crystal Bar.

Κάντε τη δική σας κράτηση σήμερα! …και ετοιμαστείτε για μία μαγευτική εμπειρία ζωής!