top-image

Πάσχα στην Θάσο

Πάσχα στην Θάσο

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΘΑΣΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


ΟΔ. Πάσχα στη Θάσο 3 μέρες. DOCX

 Πάσχα στην Θάσο
 
 Οδικώς 3 ημέρεςς
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1η Μέρα | Θεσσαλονίκη – Θάσος.

 

Συγκέντρωση στο γραφείο  αναχώρηση για Κεραμωτή απ’όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το βορειότερο νησί του Αιγαίου την όμορφη Θάσο. Άφιξη και ξεκινάμε να το γνωρίσουμε από τον Λιμένα,την πρωτεύουσα του. Η αρχαία πόλη της Θάσου που ιδρύθηκε το 680 π. Χ.Και για 13 αιώνες γνώρισε σπουδαία ακμή τόσο ως αρχαία πόλη κράτος, την έλεγαν και η Αθήνα του Βορρά λόγω του ισχυρού στόλου της. Στην Θάσο υπάρχει ακόμα το αρχαίο πολεμικό λιμάνι, το αρχαιότερο ενεργό λιμάνι στην Ευρώπη! Δίπλα του ήταν η είσοδος των τοιχών και τα ερείπια της αρχαίας αγοράς που αργότερα μετατράπηκε σε ρωμαικό φόρουμ, ενώ στο αρχαιολογικό μουσείο του νησιού μπορούμε να θαυμάσουμε ευρήματα από τους Προιστορικούς χρόνους μέχρι τα Βυζαντινά χρόνια κατά τα οποία η Θάσος ιδρύει εκκλησίες και γίνεται έδρα επισκοπής! Αξιοπρόσεκτο μνημείο είναι και ο μαρμάρινος ναός του Αγίου Νικολάου πολιούχους της πρωτεύουσας του νησιού που χτίστηκε τέλη του 18αιώνα και υποστηρίζεται από κολώνες Ιωνικού και δωρικού ρυθμού υλικά που αποσπάστηκαν εκείνη την εποχή από την αρχαία αγορά. Στην συνέχεια μια επίσκεψη σε μουσείο ελαιολάδου θα σας εντυπωσιάσει .Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε και να δοκιμάσετε δωρεάν τοπικά προϊόντα του νησιού και να κάνετε και τις αγορές σας  Τακτοποίηση στο ξεωοδοχείομ ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της λναστάσιμης Λειτουργίας Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα | Θάσος – Γύρος νησιού.

 

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε τις υπόλοιπες ομορφιές του νησιού. Θα ξεκινήσουμε από το Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ το μοναστήρι είναι μεταξύ των περισσότερο επισκέψιμων μοναστηριών στην Ελλάδα λόγω του θησαυρού του. Φυλάσσει τμήμα του τίμιου ήλου, του καρφιού που κάρφωσαν το Χριστό. Από το μπαλκόνι του μοναστηριού μπορούμε να θαυμάσουμε ίσως την πιο όμορφη θέα του νησιού προς το Αιγαίο πέλαγος! Συνεχίζουμε την περιήγηση μας νότια. Το τοπίο ενώ βόρεια είναι πυκνόφυτο νότια είναι βραχώδες προσφέροντας μια άγρια ομορφιά και απίθανη θέα. Καταλήγουμε στις Αλυκές με τα αρχαία λατομεία μαρμάρου που έδωσαν σε θαυμαστά μνημεία της αρχαιότητας το μάρμαρο τους μεταξύ των οποίων και το Κολοσσαίο της Ιταλίας. Στην Αλυκή θα θαυμάσουμε τις πολύ καλά διατηρημένες βασιλικές του 4ου αιώνα καθώς και αρχαίους Ελληνικούς ναούς. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας  για το Πασχαλινό γεύμα. Το βράδυ θα κάνουμε μια βόλτα στα Λιμενάρια την όμορφη κωμόπολη

 

3η Μέρα | Θάσος – Καβάλα – Θεσσαλονίκη.  

 

Παίρνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε για την Παναγιά με τα σπίτια που διατηρούν τον παραδοσιακό Μακεδονικό ρυθμό και τις πηγές φρέσκου νερού που τρέχει 12 μήνες το χρόνο δίνοντας την δροσιά τους στο χωριό. Στην συνέχεια θα πάρουμε το καράβι για Κεραμωτή. Κλείνουμε την εκδρομή μας με βόλτα και φαγητό στην Καβάλα. Εκεί σας προτείνουμε να περιηγηθείτε και στην Παλιά Πόλη της Καβάλας .Μια εμπειρία που θέλει κάποιος να τη ζήσει και να την ξαναζήσει. Θα ξεκινήσουμε με τα πόδια από την πλατεία Καραολή, θα ανέβουμε την οδό Θεοδώρου Πουλίδου ,και θα περάσουμε από την αυλή του Μωχάμετ Άλη , τον Ιερό Ναό της Παναγίας, τον Φάρο και το Φρούριο για να απολαύσετε θέα που κόβει την ανάσα. Θα ολοκληρώσουμε τη διαδρομή μας με το λεωφορείο με τις Καμάρες, το παλιό Υδραγωγείο, σύνορο της παλιάς και της σύγχρονης πόλης. Επιστροφή στη πόλη μας  το βραδάκι.

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία ξενάγηση.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται το κόστος ενοικίασης ακουστικών για τις ξεναγήσεις στις οποίες απαιτείται εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά.

 

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.


Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

 • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
 • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
 • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
 • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
 • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
 • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
 • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
 • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
 • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
 • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
 • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

Η τιμή Early booking ισχύει για τις κρατήσεις των πρώτων 20 θέσεων

ΘΑΣΟΣ - 2 Αναχωρήσεις
Αναχώρηση
Πακέτο
Ξενοδοχείο

15 Απρ 2023
119,00 € 109,00 €
1° Παιδί: 79,00 €
2° Παιδί: 89,00 €
45,00 €

29 Απρ 2023
119,00 € 109,00 €
1° Παιδί: 79,00 €
2° Παιδί: 99,00 €
45,00 €

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις  όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
 • Πρωινό  στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
 • Τη μεταφορά , εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα .
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
 • ΦΠΑ
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Αναστάσιμο δείπνο: 20€ κατά άτομο.
 • Πασχαλινό δείπνο: 20€ κατά άτομο.
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Ασφάλεια για τον covid-19: 20€ κατά άτομο. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 Γενικές Πληροφορίες

 

Πληθυσμός: 13.770

Σχεδόν απέναντι από τις εκβολές του ποταμού Nέστου βρίσκεται το καταπράσινο,σμαραγδένιο αυτό νησί .Μια ακτογραμμή να σχηματίζει κλειστούς όρμους και ανοιχτούς κόλπους αλλά και μικρά και μεγάλα ακρωτήρια. H συνολική της έκταση είναι 398 τ. χλμ. και το εσωτερικό του είναι έντονα ορεινό. Oι πιο ψηλές κορυφές είναι στο βουνό Yψάριο (Ψαριό), 1.203 μ. και ο Προφήτης Hλίας που φτάνει τα 1.106 μ. Aνάμεσα στις δύο αυτές κορυφές θα δείτε όμορφα χωριά, καταπράσινες εύφορες κοιλάδες και δασωμένες ποταμιές. Η Θάσος είναι ένα καταπράσινο νησί με μαγευτικές παραλίες και πλούσια ιστορία. Φημίζεται για τις μοναδικές φυσικές ομορφιές, τα σμαραγδένια νερά και τα γραφικά χωριά της. Kαι βέβαια, η σκιά των πεύκων φτάνει μέχρι την ακρογιαλιά….πεύκα ,έλατα,λίμνες,κρυστάλινα νερά….θα σας συνεπάρει το νησί!!!!

 Αξιοθέατα   

 

 

Αρχαιολογικό Μουσείο

Το αρχικό κτίριο κατασκευάστηκε το 1935 ενώ ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε την περίοδο 1989-1999. Σε μία έκθεση 2376 τ.μ. με 18 αίθουσες και 1700 αντικείμενα θα δείτε συλλογές από τον 7ο αιώνα πΧ έως τον 7ο αιώνα μΧ. Στο μουσείο λειτουργεί και υπόγειος χώρος με ερείπια της κλασικής και ρωμαϊκής περιόδου τα οποία είναι ορατά αλλά μη επισκέψιμα.ΕΊναι από τα σημαντικότερα στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Επίσης εκτίθενται δείγματα αγγειοπλαστικής, γλυπτικής, νομίσματα, επιγραφές και αγάλματα. Από τα εκθέματα ξεχωρίζουν ο κούρος με 3.5 μέτρα ύψος, το άγαλμα του Ανδριανού, ο Πήγασος, κεφάλια ανδρών και γυναικών καθώς και ανάγλυφες παραστάσεις.

 

 
 
 
 
 

 

Ακρόπολη

Στην κορυφή του πρώτου λόφου σε ύψος 137 μέτρων, πάνω από την αρχαία αγορά βρίσκεται η ακρόπολη. Η ακρόπολη είχε ενισχυμένα μαρμάρινα τείχη και αποτέλεσε την έσχατη άμυνα σε περίπτωση ανάγκης.To τείχος της ακρόπολης κατασκευάστηκε από τους πρώτους κατοίκους. Το χρησιμοποιούσαν ακόμα κι ως θησαυροφυλάκιο όπου φύλαγαν τα πλούτη της πόλης. Σε διάφορες περιόδους, όμως, επισκευάστηκε και ενισχύθηκε. Περπατώντας δίπλα του, εύκολα διακρίνει κανείς τις διαφορετικές φάσεις του.Στην δεύτερη κορυφή βρίσκεται ο αρχαίος ναός της Αθηνάς που χρονολογείται στις αρχές του 5ου αιώνα.Στην τρίτη και ψηλότερη κορυφή θα βρείτε το ιερό του Πάνα. Σε ένα ανάγλυφο μέσα στο βράχο απεικονίζεται ο θεός με οπλές αγών και τους αυλούς του.Αξίζει να ακολουθήσετε το μονοπάτι και να ανηφορίσετε τους καταπράσινους λόφους καθώς η θέα είναι μαγευτική.

 

 

 
 
 
 
 

 

Αρχαίο Θέατρο

Κατασκευασμένο σε μία φυσική κοιλότητα στον λόφου στο Λιμένα βρίσκεται το αρχαίο θέατρο Θάσου. Η πρώτη ανασκαφή έγινε από τη γαλλική αρχαιολογική σχολή το 1921 και αποκαλύφθηκαν το κοίλο του θεάτρου, η ορχήστρα, οι πάροδοι και ένα τμήμα της σκηνής.Στις αρχές του 3ου πΧ αιώνα χτίστηκε η σκηνή με μαρμάρινη πρόσοψη και το προσκήνιο αφιερώθηκε στον Διόνυσο. Τον 1ο αιώνα μΧ το θέατρο χρησιμοποιήθηκε για μονομαχίες, η ορχήστρα μετατράπηκε σε αρένα και πόρτες έκλεισαν τις παρόδους. Εκείνη την εποχή ανακαινίστηκαν τα εδώλια σε πολλά από τα οποία είναι χαραγμένα με τα ονόματα ανθρώπων που είχαν τακτική παρουσία στις εκδηλώσεις..Σήμερα το θέατρο χρησιμοποιείται από το φεστιβάλ Θάσου και φιλοξενεί παραστάσεις και συναυλίες. Έχει πανοραμική θέα και μπορεί να φιλοξενήσει 2000 θεατές.

 

 
 
 
 
 

 

Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Το μοναστήρι του αρχαγγέλου Μιχαήλ βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του νησιού και κοντά στην περιοχή της Αλυκής. Είναι χτισμένο ψηλά πάνω από τη θάλασσα με θέα το Αιγαίο και το Άγιο Όρος. Πρόκειται για ένα γυναικείο μοναστήρι και υπάγεται στο Άγιο Όρος. Στην ιερά μονή φυλάσσεται κομμάτι Τιμίου Ήλου, μέρος από τα καρφιά της σταύρωσης του Χριστού.Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς ιδρύθηκε η μονή αλλά σε επίσημο έγγραφο του 1287 γίνεται αναφορά σε αυτήν. Λέγεται ότι το 1110 μ.Χ. ο ασκητής Λουκάς ήταν αυτός που έχτισε έναν μικρό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Γύρω στο 1821 τη θέση του ναού πήρε το μοναστήρι. Το 1835 έγιναν επιδιορθώσεις, όπως μαρτυρά επιγραφή στην είσοδο του ναού. Το 1974 ήρθαν οι πρώτες μοναχές εργάστηκαν σκληρά μεταμορφώνοντας το μοναστήρι που είχε ερημωθεί.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!