top-image

ΟΔΙΚΟΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΟΔΙΚΟΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Ο συνδυασμός αεροπορικού και οδικού ταξιδιού συνθέτουν μια εκδρομή πους σας προσφέρει την δυνατότητα να επισκεφθείτε πολλά υπέροχα μέρη σε πολύ προσιτές και οικονομικές τιμές. Σε  ένα οδικοαεροπορικό ταξίδι θα πετάξετε στον προορισμό σας και θα επιστρέψετε με τα υπερπολυτελή λεωφορεία του στόλου μας απολαμβάνοντας την διαδρομή και ανακαλύπτοντας πολλά υπέροχα μέρη! 

Στα οδικοαεροπρικά μας ταξίδια θα επισκεφτείτε πόλεις όπως Βιέννη, Πράγα, Βουδαπέστη, Ζάγκρεμπ, Λιουμπλιάνα, Σάλτσμπουργκ, Βελιγράδι, θα μείνετε σε ξενοδοχεία 3* και 4* και θα εξοικονομήσετε χρόνο χωρίς να κάνετε περιττά χιλιόμετρα!  Διαλέξτε μέσα από τα προγράμματα μας 4, 5 και 6 ημερών και απολαύστε τις εναλλαγές των τοπίων, της αρχιτεκτονικής των κτισμάτων, της παράδοσης και της κουλτούρας κάθε χώρας καθώς θα διαδέχονται η μια την άλλη σε ένα μαγικό ταξίδι! 

 Σε κάθε ταξίδι σας προσφέρουμε πτήσεις με την Aegean Airlines, πρόγευμα σε μπουφέ στον χώρο του ξενοδοχείου, μετακινήσεις με υπερπολυτελή λεωφορεία, έλληνα έμπειρο συνοδό -αρχηγό, 12 άτοκες δόσεις και ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης


Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα για τα κριτήρια αναζήτησης σας!