ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 

Οι οδικές διαδρομές αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους για να ζήσετε την εμπειρία ενός ταξιδιού εντός και εκτός Ελλάδας. Προσφέρουν την δυνατότητα να απολαύσετε ολόκληρη την διαδρομή και όχι απλώς τον προορισμό, γνωρίζοντας τα αξιοθέατα, την ιστορία και τους ανθρώπους σε πολύ περισσότερα μέρη, ενώ φυσικά εγγυώνται ένα άνετο, ασφαλές, οικονομικό και χαρούμενο ταξίδι. Υπάρχει ένα φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο το οποίο επιλέγει να δει και να γνωρίσει το φυσικό τοπίο της χώρας που επισκέπτεται διασχίζοντάς τη με τουριστικό λεωφορείο. Από τον εξειδικευμένο συνοδό που βρίσκεται κάθε στιγμή μαζί σας θα παίρνετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε ενδιαφέρον σημείο των τοπίων που επισκέπτεστε μετατρέποντας την εκδρομή σε εμπειρία ζωής.

Ανακαλύψτε δεκάδες προορισμούς όπως, το μαγευτικό Βελιγράδι, την παραμυθένια Βιέννη, το χιονισμένο Μπάνσκο ή την αιώνια Ρώμη!

Σε όλα μας τα ταξίδια σας προσφέρουμε μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, πρόγευμα σε μπουφέ στο χώρο των ξενοδοχείων καθημερινά,  Έλληνα έμπειρο συνοδό-αρχηγό του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής, ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.


ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 4 ΗΜ MARK 4* HB
ΣΕΡΒΙΑ Οδικώς4 ημέρες
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 5 ΗΜ MARK 4* HB
ΣΕΡΒΙΑ Οδικώς5 ημέρες
ΜΠΑΝΣΚΟ ΣΤΟ GRAND HOTEL BANSKO 4*
ΜΠΑΝΣΚΟ Οδικώς3 ημέρες
ΜΠΑΝΣΚΟ  HOTEL ORPHEY 4* ΧΜΑS
ΜΠΑΝΣΚΟ Οδικώς3 ημέρες
ΜΠΑΝΣΚΟ  HOTEL ORPHEY 4*  XMAS
ΜΠΑΝΣΚΟ Οδικώς4 ημέρες
ΜΠΑΝΣΚΟ 5 ΗΜ HOTEL ORPHEY 4* HB XMAS
ΜΠΑΝΣΚΟ Οδικώς5 ημέρες
ΜΠΑΝΣΚΟ 3 ΗΜ PARK HOTEL GARDENIA HB XMAS
ΜΠΑΝΣΚΟ Οδικώς3 ημέρες
ΜΠΑΝΣΚΟ 4 ΗΜ PARK HOTEL GARDENIA HB XMAS
ΜΠΑΝΣΚΟ Οδικώς4 ημέρες
ΜΠΑΝΣΚΟ  PARK HOTEL GARDENIA
ΜΠΑΝΣΚΟ Οδικώς5 ημέρες