top-image

Σύρος διακοπές

Σύρος διακοπές

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΣΥΡΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


Σημείωση 1 : Για τις ημερομηνίες 30/07, 06/08  και 13/08, τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν προαγοραστεί από την εταιρεία μας και περιλαμβάνει αποσκευή 20 kg και μια χειραποσκευή 8 κιλών.

Σημείωση 2 : Στις υπόλοιπες ημερομηνίες, το αεροπορικό εισιτήριο υπολογίστηκε με ναύλο 180 € μαζί με τους φόρους, μια αποσκευή 20 kgs  και μια χειραποσκευή 8 κιλών. Σε περίπτωση που η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου κατά την στιγμή της κράτησής σας παρουσιάζει αύξηση ή μείωση από την τιμή της κοστολόγησής σας, θα γίνεται ανάλογη τροποποίηση.

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με την Sky Express
  • Μία αποσκευή 20 Kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή  8 Kg  56Χ45Χ25
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της επιλογής σας όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
  • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά ( στις επιλογές ξενοδοχείων με πρωινό)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
  • ΦΠΑ
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνονται απευθείας από εσάς στο ξενοδοχείο.
  • Φόροι αεροδρομίου 75€
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€ 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
SKY EXPRESS 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
08:35
09:25
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
SKY EXPRESS 
ΑΘΗΝΑ
ΣΥΡΟΣ
12:10
12:45
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
ΤΡΙΤΗ
SKY EXPRESS 
ΣΥΡΟΣ
ΑΘΗΝΑ
12:10
12:45
 
ΤΡΙΤΗ
SKY EXPRESS 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
14:30
15:20
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

  Γενικές Πληροφορίες   

 

Πληθυσμός: 21.507

Χρήσιμες πληροφορίες: Η Σύρος, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ολιγοήμερες ή και πολυήμερες διακοπές καθώς προσφέρει στους επισκέπτες της πληθώρα επιλογών δραστηριοτήτων, διασκέδασης και περιήγησης. Η Ερμούπολη, πρωτεύουσα του νησιού και  του νομού, είναι κτισμένη αμφιθεατρικά. Τα μεγαλόπρεπα νεοκλασικά κτίρια, τα καλο-διατηρημένα αρχοντικά, οι επιβλητικές εκκλησίες και οι παραδοσιακοί οικισμοί είναι οι  πρώτες εικόνες που θα γεμίσουν τη ματιά σας. Καθώς διασχίζει κανείς την ενδοχώρα παρατηρεί τους άγονους ορεινούς όγκους να δίνουν τη θέση τους στους εύφορους κάμπους  και τις κοσμοπολίτικες πλαζ στους μικρούς και απομονωμένους κολπίσκους.

 

 

 

 
 Αξιοθέατα   

Το δημοτικό θέατρο Απόλλων

Αποτελεί έμβλημα της Ερμούπολης και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία τηςΧτίστηκε το 1864, και είναι έργο του Ιταλού αρχιτέκτονα Pietro Sampo. Απλό εξωτερικά αλλά με εντυπωσιακή εσωτερική αρχιτεκτονική, μιμείται ιταλικά και γαλλικά πρότυπα.Τα εγκαίνεια  του θεάτρου έγιναν με κάθε επισημότητα στις 20 Απριλίου 1864 ,με πασουσία του ίδιου του εμπνευστή του Μικέ Σαλβάγου με την όπερα του Rigoletto του Verdi. Σήμερα το θέατρο φιλοξενεί διάφορες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, διάσημα θεατρικά έργα και παραστάσεις παγκόσμιου εμβέλειας.

 

 

Η συνοικία Βαπόρια

Θεωρείται η αριστοκρατική συνοικία της πόλης, υπερυψωμένη, με θέα στο Αιγαίο και με υπέροχα νεοκλασικά μέγαρα, τις κατοικίες των μεγαλοαστών της Ερμούπολης του 19ου αιώνα.Η συνοικία δημιουργήθηκε από εύπορους πρόσφυγες της Χίου, των Ψαρών, της Κάσου και της Κρήτης, που κατέφυγαν στη Σύρο κατά την περίοδο της Επανάστασης. Τα σπίτια της περιοχής ανήκουν σε τρεις γενιές -από την πρώτη γενιά, ως το 1840 περίπου, ελάχιστα διασώζονται- και η ιστορία τους καταγράφει τις κοινωνικές ανακατατάξεις. Χτισμένα με τέτοιο τρόπο πάνω στο κύμα μοιάζουν με καράβια, γεγονός που δημιούργησε και την ονομασία Βαπόρια

 

 

Το Τελωνείο

Οι Διαμετακομιστικές Αποθήκες. Στο παλιό λιμάνι δεσπόζουν τα κτίρια του Τελωνείου και των Αποθηκών Διαμετακομίσεως τα οποία κτίστηκαν το 1834. Εδώ σήμερα στεγάζονται, εκτός από το Τελωνείο, και η Πινακοθήκη Κυκλάδων η οποία δημιουργήθηκε το 1994.

 

 

Το Καρνάγιο ή Ταρσανάς

Ειναι οι χώροι ναυπήγησης και επισκευής ξύλινων αλιευτικών σκαφών και βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το μεγάλο ναυπηγείο του νησιού, το «Νεώριο».Ένα ναυπηγείο που δραστηριοποιείται από το 1860 μέχρι σήμερα , με αντικείμενο  την ναυπήγηση, επισκευή και συντήρηση κάθε είδους σκάφους μέχρι 500 τονους και την επισκευή συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σκαφών. Τα μηχανουργία και τα ηλεκτρολογία του Ταρσανά βρίσκονται στο χώρο του ναυπηγείου και έμπειροι τεχνίτες αναλαμβάνουν κάθε είδους εργασία όπως βαφές, καλαφάτισμα, πολυεστερικές εργασίες κ.α. που πιθανόν να χρειαστεί ένα σκάφος.

 

 

Η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου

Βρίσκεται στην αρχή του άξονα της Συνοικίας «Βαπόρια» και αποπερατώθηκε το 1905, μετά από εργασίες 61 ετών. Επιβλητικός και μεγαλοπρεπής ναός, μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων ναών στην Ελλάδα, αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού του επισκέπτη. Στο κηπάριο μπροστά από τον ναό, υπάρχει το μνημείο του Άταφου Αγωνιστή, το πρώτο στη Νεότερη Ελλάδα που στήθηκε στη μνήμη των ανώνυμων αγωνιστών του Απελευθερωτικού Αγώνα του 1821 και είναι έργο του τήνιου γλύπτη Γ. Βιτάλη (1880). Εδώ και οι προτομές των εφοπλιστών αδελφών Ρεθύμνη, μεγάλων ευεργετών από την Κάσο.

 

 

Ο Μητροπολιτικός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Περίλαμπρος ναός, βασιλική τρίκλιτη με θόλο, είναι χρονολογικά ο πρώτος ναός του νησιού 1824.Αφιερώθηκε στον Σωτήρα Χριστό,σαν ένδειξη  ευγνωμοσύνης για την διάσωση των προσφύγων.Με την οικονομική βοήθεια του κόσμου και με έρανους που πραγματοποιήθηκαν η αποπεράτωση του ναού έγινε το 1831.Η αρχιτεκτονική της είναι πανομοιότυπη  με της Παναγάς της Τήνου.

 

 

Το Δημαρχείο της Ερμούπολης

Το Δημαρχείο της Ερμούπολης  αποτελεί κόσμημα για την πόλη και δεν είναι τυχαίο ότι έχει χαρακτηριστεί «έργο τέχνης» με υπουργική απόφαση. Το μεγαλοπρεπές αυτό κτίσμα που είναι τριώροφο από την πλευρά της πλατείας και διώροφο από την πίσω πλευρά λόγω της κλίσης του εδάφους, χτίστηκε το 1876 υπό την επίβλεψη του Ερνέστου Τσίλλερ και είναι εμπνευσμένο αρχιτεκτονικά από τρεις διαφορετικούς ρυθμούς: τον τοσκανικό, τον ιωνικό και τον κορινθιακό.Από τα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουν η επιβλητική σκάλα πλάτους 15,5 μέτρων, δύο πτέρυγες με πέντε κατακόρυφους άξονες παραθύρων δεξιά και αριστερά, οι προεξοχές, οι πύργοι, το μαρμάρινο αέτωμα, οι προσωπογραφίες των παλιών δημάρχων και άλλα.Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, το έργο ολοκληρώθηκε επί δημαρχίας Δ. Βαφιαδάκη, ενώ σε μετέπειτα χρόνους έγιναν περαιτέρω εργασίες αποκατάστασης και εσωτερικής διακόσμησης. Η ιστορική του σημασία, μεταξύ άλλων, αναδεικνύεται από την ταύτισή του με την πλατεία και τα σημαντικά γεγονότα της ιστορίας της χώρας που συγκέντρωναν εκεί τις αντιδράσεις του κόσμου. Το κτίριο σήμερα στεγάζει τα γραφεία του Δήμου Ερμούπολης, Δικαστήρια και άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.

 

 

Πλατεία Μιαούλη

Πανέμορφα κτήρια, όλα δημιουργήματα του 19ου αιώνα την περιβάλλουν: δεσπόζει το κτίριο του Δημαρχείου που χτίστηκε το 1898 σε σχέδια του Τσίλλερ, με την μεγαλοπρεπή σκάλα του, πλάτους 15,5 μέτρων. Η Λέσχη που σήμερα στεγάζει το Πνευματικό κέντρο είναι του 1863 και το κτίριο αριστερά του Δημαρχείου στεγάζει το Ιστορικό Αρχείο Σύρου. Στο κέντρο της πλατείας βρίσκεται ο ανδριάντας του ναυάρχου της Επανάστασης του 1821 Ανδρέα Μιαούλη που τοποθετήθηκε εδώ το 1899 – έκτοτε η πλατεία ονομάστηκε πλατεία Μιαούλη. Η μαρμάρινη εξέδρα της μουσικής με ανάγλυφες παραστάσεις του Απόλλωνα και των Μουσών είναι μεταγενέστερη, του 1907.Ως το 1847 που αγοράστηκε το οικόπεδο από το Δήμο, η πλατεία Μιαούλη ήταν μια αμμώδης έκταση, με μόνο το περιβόλι των Σαλάχα στα βορειοδυτικά, με δύο πηγάδια, από όπου οι έποικοι αγόραζαν νερό. Η έκταση είχε καλυφθεί από αλογόμυλους, καπηλειά και παραπήγματα, ενώ συνηθίζονταν οι υπαίθριες παραστάσεις, όπως του Ιταλού θαυματοποιού Γιαμπατίστα ή του Γερμανού Λαμπεργέρ, που έφτιαξε μάλιστα ξύλινο αμφιθέατρο για το οικογενειακό του τσίρκο.Τα κτίρια που έδωσαν σιγά σιγά σχήμα στην πλατεία Μιαούλη άρχισαν να χτίζονται στα 1840-50. Το 1868 το μεσαίο τμήμα της πλατείας απέκτησε λιθόστρωτο δάπεδο από μάρμαρα Τήνου.Η πρώτη ονομασία της πλατείας ήταν «πλατεία Όθωνος», προς τιμήν του πρώτου βασιλιά της Ελλάδας. Στη συνέχεια ονομάστηκε «πλατεία Λεωτσάκου» από τον Νικόλαο Λεωτσάκο, τον επικεφαλής της στρατιωτικής φρουράς της Ερμούπολης που επιχείρησε να απελευθερώσει τους πολιτικούς κρατούμενους στην Κύθνο το 1862.

 

 

Το κτήριο της Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού

Με μακραίωνη ναυτική παράδοση,έχει αποτελέσει  την βάση της εμπορικής ναυτιλίας.Πέρασαν πάνω από 50 χρόνια από την ίδρυση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού κι έκτοτε έχουν αποφοιτήσει πάμω από 1500 άτομα που ταξιδεύουν στα πέρατα της γης.Επιβλητικό μακρόστενο μαρμάρινο τριώροφο κτίσμα στην θέση «Νησάκι». Εκεί στεγάστηκε το πρώτο Τηλεγραφείο στην Ελλάδα, το 1858.

 

 

Το Λοιμοκαθαρτήριο

Πέτρινο εγκαταλειμμένο κτιριακό συγκρότημα στο νότιο άκρο του λιμανιού, στην περιοχή Λαζαρέτα. Χτίστηκε το 1834 σε σχέδια του Weiler και αρχικά χρησίμευε για καραντίνα των ταξιδιωτών που έρχονταν στο νησί, ώστε να προστατεύονται οι γηγενείς από τη χολέρα και τις άλλες μολυσματικές ασθένειες. Από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, χρησιμοποιήθηκε σαν φυλακή αλλά και σαν άσυλο φρενοβλαβών. Κατά την Κρητική επανάσταση, το 1866, χρησιμοποιήθηκε σαν καταφύγιο των Κρητών προσφύγων.

 

 

Ο ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Βασιλική τρίκλιτη, γνωστή και ως η «Παναγία των Ψαριανών», είναι η δεύτερη χρονολογικά εκκλησία της Ερμούπολης (1828 - 29). Φιλοξενεί την περίφημη εικόνα της Κοίμησης της Θεοτόκου, έργο του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου (Εl Greco).Στο ναό βρισκεται από το 1850.

 

 
 Παραλίες   

Βάρη

Μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Σύρου, βρίσκεται στα νότια του νησιού και μόλις ένα χιλιόμετρο από τον ομώνυμο οικισμό με τους περίπου 1.200 κατοίκους. Ο μικρός κλειστός κόλπος και τα ρηχά νερά είναι ιδανικά για τα μικρά παιδιά ενώ λόγω της μορφολογίας, η παραλία προσφέρεται και για περπάτημα. Είναι πλήρως οργανωμένη και διαθέτει υποδομές για πολλά είδη θαλασσίων σπορ. Στην παραλία της Βάρης φτάνει κανείς είτε με το λεωφορείο είτε με αυτοκίνητο.

 

 

Φοίνικας

Απέραντη αμμουδιά, σε έναν καλά προφυλαγμένο από τους βόρειους ανέμους κόλπο, η παραλία του Φοίνικα αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες του νησιού. Εκεί θα βρείτε ομπρέλες αλλά και αρμιρίκια – σχεδόν μέχρι την ακροθαλασσιά – για να προστατευτείτε από τον ήλιο, ενώ παιχνίδια με το νερό για πιο σκανδαλιάρηδες κολυμβητές «εξασφαλίζει» η μεγάλη τσιμεντένια πλατφόρμα. Η παραλία του Φοίνικα αποτελεί εξαιρετικό ψαρότοπο, ενώ αν απλώς θέλετε να φάτε ψάρι χωρίς αναγκαστικά να το ψαρέψετε εσείς οι ίδιοι, τότε επισκεφθείτε τις ψαροταβέρνες που βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.

 

 
 

Κίνι

Η παραλία στο Κίνι της Σύρου βρίσκεται στη δυτική ακτή του νησιού. Είναι πλήρως οργανωμένη, με ομπρέλες και ξαπλώστρες, και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις ταβέρνες και τα καταλύματα του ομώνυμου οικισμού. Στο κέντρο της παραλίας, ένα σιντριβάνι κερδίζει τα βλέμματα, καθώς απεικονίζει μια γοργόνα που κρατάει στα χέρια της και σώζει έναν ναυαγό. Από το Κίνι ξεκινούν σκάφη με προορισμό τις βόρειες παραλίες της Σύρου, για τις οποίες δεν υπάρχει οδική πρόσβαση .

 

 
 

Γαλησσάς

Χρυσή άμμος, καταγάλανα νερά και αρμιρίκια που προσφέρουν προστασία από τον ήλιο. Είναι πλήρως οργανωμένη και προσφέρεται για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με θαλάσσια σπορ. Φαγητό αλλά και διαμονή εξασφαλίζει στους επισκέπτες ο ομώνυμος οικισμός, ακριβώς πάνω από την παραλία.Στην κορυφή του λόφου πάνω από την παραλία του Γαλησσά δεσπόζει το κατάλευκο καθολικό παρεκκλήσι της Αγίας Πακούς (παράφραση από την Αγία Υπακοή) που έχει χτιστεί στα ερείπια αρχαίου ναού. Αξίζει να ανέβετε τα -πολλά – σκαλοπάτια, αλλά η θέα και κυρίως το ηλιοβασίλεμα από το σημείο θα σας αποζημιώσουν!

 

 

Μέγας Γυαλός

Το προδίδει και το όνομα, πως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Σύρου. Βρίσκεται νότια της Ερμούπολης, μπροστά στον ομώνυμο οικισμό. Στην ουσία, ο Μέγας Γιαλός αποτελείται από δύο αμμουδιές αλλά και διάσπαρτους κολπίσκους. Διατίθενται ομπρέλες αλλά θα βρείτε και φυσική σκιά από τα αρμιρίκια που φτάνουν σχεδόν μέχρι την άκρη της θάλασσας. Περπατήστε μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου, πίσω από το οποίο ξεκινά μονοπάτι που οδηγεί στον όρμο της Αμπέλας, μια μικρή και ήσυχη αμμουδιά.

 

 

Αζόλιμνος

Γαλάζια νερά και ξανθή άμμος. Διαθέτει ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες, οι οποίες, διατίθενται δωρεάν, όμως φυσική σκιά και δροσιά προσφέρουν και τα δεκάδες αρμυρίκια που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας. Οι τρεις προβλήτες, οι δύο στην παραλία και η τρίτη στην άκρη της, προσφέρονται για βουτιές, ενώ καφετέριες και ταβέρνες βρίσκονται στο δρόμο ακριβώς πίσω από την παραλία.

 

 
 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!