top-image

Τήνος – Θησαυρός εντυπώσεων!

Blog

Τήνος – Θησαυρός εντυπώσεων!

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 2310 244400

 2310 231168

2310 231170

2310 459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


Τήνος. Το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο αισθήσεις, εικόνες και εμπειρίες σε έναν θησαυρό εντυπώσεων που ο επισκέπτης δεν ξεχνάει ποτέ! Νησί της θρησκευτικότητας, της μαρμαροτεχνικής, του πολιτισμού, της λαϊκής τέχνης και των παραδόσεων αλλά της φυσικής ομορφιάς, των γραφικών οικισμών, των εκλεκτών γεύσεων, των εντυπωσιακών τοπίων, των κρυστάλλινων νερών!

Ένα από τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων, η Τήνος, με τους 62 οικισμούς της και τα 114 χιλιόμετρα ακτογραμμής της,  προκαλεί τον επισκέπτη να την περιηγηθεί και να ανακαλύψει κάθε της γωνιά. Διασημότερό της αξιοθέατο, και ένα από τα σημαντικότερα μνημεία θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, δεν είναι, βέβαια, άλλο από τον επιβλητικό Ναό της Παναγίας, που δεσπόζει στο λόφο πάνω από τη Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού. Εντυπωσιακό οικοδόμημα, κατασκευασμένο από λευκό μάρμαρο, εντυπωσιάζει με την επιβλητικότητά του. Στο δρόμο για τη Μεγαλόχαρη, ο επισκέπτης θα συναντήσει το Αρχαιολογικό Μουσείο του νησιού, μια χρονοκάψουλα που θα τον ταξιδέψει σε όλες τις χρονικές περιόδους της μακραίωνης ιστορίας του νησιού. Στη Χώρα, στην περιοχή του λιμένα, βρίσκεται επίσης και το Μνημείο της Έλλης, σταθερή υπενθύμιση εκείνων που θυσιάστηκαν για την πατρίδα. 

Οδεύοντας προς την ενδοχώρα, ο επισκέπτης θα θαυμάσει τους ξακουστούς περιστεριώνες -σήμα κατατεθέν του νησιού, αριστουργηματικά οικοδομήματα, χαρακτηριστικά του τηνιακού τοπίου, με τους πλέον εντυπωσιακούς να βρίσκονται στο χωριό Ταραμπάδος. Στον Πύργο, το μεγαλύτερο χωριό του νησιού με τα γραφικά καλντερίμια και ανακηρυγμένο παραδοσιακό οικισμό, ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφτεί το Μουσείο Μαραμροτεχνίας αλλά και το σπίτι του θρύλου της μαραμρογλυπτικής Γιαννούλη Χαλέπα. Στον Βώλακα, δέος προκαλούν οι τεράστιοι γρανιτένιοι βράχοι, διάσπαρτοι στην περιοχή, η προέλευση των οποίων παραμένει ανεξήγητη. Η Καρδιανή, με τα ασβεστωμένα δρομάκια και τις μαρμάρινες βρύσες θα σας γοητεύσει, όπως και η θέα με τα αραγμένα ψαροκάικα από τον Πάνορμο, το μικρό, αμφιθεατρικά χτισμένο ψαροχώρι.

Εξίσου …προκλητικές είναι και οι αμέτρητες παραλίες του νησιού, ανάμεσά τους ο Άγιος Φωκάς, κοντά στη Χώρα, με beach bars, ταβέρνες και θέα στο νησί της Δήλου, οι δημοφιλείς Κολυμπήθρες με τα γαλαζοπράσινα νερά, τα εξωτικά Καλύβια, τα κοσμοπολίτικα Κιόνια, το αμμώδες Λαούτι, αγαπημένη επιλογή όσων αγαπούν τα θαλάσσια σπορ και ένα πλήθος ακόμη, μεγάλων, μικρών, γνωστών ή «μυστικών» παραλιών που περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

Και, βέβαια, κανένας επισκέπτης δεν φεύγει χωρία να απολαύσει τις εκλεκτές γεύσεις της τοπικής γαστρονομίας του νησιού: ιδιαίτερα γαλακτομικά προϊόντα, την τοπική Λούζα,  παραδοσιακό αλλαντικό της Τήνου - εξαιρετικός μεζές αλλά και συστατικό πολλών τοπικών πιάτων, σφουγγάτο με τις μικρές, σφιχτές, ιδιαίτερα γευστικές τηνιακές αγκινάρες και φυσικά εξαιρετικό κρασί από τους διάσημους τηνιακούς αμπελώνες.

Για μία ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων, μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε ή και να λάβετε μέρος σε κάποια από τα πολυάριθμα πολιτιστικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στο νησί κάθε καλοκαίρι!

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!