top-image

Απόδραση στο Κάιρο

Απόδραση στο Κάιρο

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΚΑΪΡΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


 

 Απόδραση στο Κάιρο 
 
Αεροπορικώς 5 ημέρες
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

1η Ημέρα | Πτήση   Πτήση μέσω Αθηνών για Κάιρο.

2η Ημέρα | ΜΟΥΣΕΙΟ-ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ-ΑΛΧΑΛΙΛΙ

Άφιξη και συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του γραφείου μας. Έκδοση Βίζας, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στο Νέο μουσείο του Καϊρου ( αν θα έχει ανοίξει), αλλιώς πάμε στο αρχαιολογικό μουσείο του Καϊρου, το παλαιότερο αρχαιολογικό μουσείο στη Μέση Ανατολή, που φιλοξενεί πάνω από 170.000 τεχνουργήματα. Διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή φαραωνικών αρχαιοτήτων στον κόσμο. Τα εκθέματα του Μουσείου εκτείνονται από την Προδυναστική περίοδο έως την Ελληνορωμαϊκή Εποχή (περ. 5500 π.Χ. - 364 μ.Χ.). Συνεχίζουμε με ξενάγηση στις πυραμίδες της Γκίζας και στην Σφίγγα, το μοναδικό από τα 7 αρχαία θαύματα του κόσμου που σώζεται μέχρι σήμερα, τη μεγάλη πυραμίδα του Χέοπα καθώς επίσης και τη Μεγάλη Σφίγγα. Στην περιοχή αυτή επίσης σώζονται άλλες δυο πυραμίδες, αυτή του Χεφρίνου και του Μυκερίνου, καθώς και άλλες μικρότερες. Οι πυραμίδες είναι τάφοι για τους βασιλιάδες της Αιγύπτου, τους Φαραώ. Σκοπός της πυραμίδας ήταν να «στεγάσει» το νεκρό Φαραώ κατά τη διάρκεια της μεταθανάτιας ζωής του. … και η ημέρα μας κλείνει με την μαγική ατμόσφαιρα στην αγορά του Αλχαλίλι, μια ποικιλόμορφη αγορά που χρονολογείται από το 1380 και πήρε το όνομά της από το χάνι που κατασκεύασε ο εμίρης Τζαχάρκς ελ Χαλίλι.. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα | ΚΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΑΙΡΟ ( Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Νείλο με δείπνο)

Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε για μια ακόμα επαφή με την πολύβουη και ζωντανή πρωτεύουσα της Αιγύπτου! Ξεναγούμαστε στο Παλαιό Κάιρο, στην Κρεμαστή Εκκλησία της Παναγίας, στην Κρύπτη της Αγίας Οικογένειας στην Εκκλησία των Αγίων Σέργιου και Βάκχου, που πιστεύεται ότι διέμεινε κατά τη διάρκεια της επιδρομής του Ηρώδη. Περπατώντας στους δρόμους που περπατούσε ο Χριστός, βρισκόμαστε στην ελληνική Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Η μονή και ο ναός του Αγίου Γεωργίου είναι από τα σπουδαιότερα μνημεία του χριστιανισμού στο Παλαιό Κάιρο. Βρίσκεται μεταξύ της αρχαίας Μέμφιδος και της Ηλιουπόλεως. Χτίσθηκε στα θεμέλια του Παλαιού Οχυρού της Βαβυλώνας στην ευρύτερη περιοχή της Μέμφιδας, που ήταν η αρχαία πρωτεύουσα της Κάτω Αιγύπτου. Το 383 μ. Χ. ο Μέγας Θεοδόσιος με διάταγμά του, μετέτρεψε το φρούριο σε ναό προς τιμήν του στρατιώτη Αγίου Γεωργίου. Ο ιερός ναός είναι κτισμένος στον τέταρτο όροφο επάνω σε πύργο Ρωμαϊκού φρουρίου, το οποίο πολλές φορές χρησίμευε σαν καταφύγιο των Χριστιανών. Συνεχίζουμε με ξενάγηση στο ισλαμικό Κάιρο που είναι ένα τμήμα του κεντρικού Καϊρου, με τα υπέροχα τζαμιά. Θα επισκεφτούμε το τζαμί του Ιμπν Τολμούν, το παλαιότερο τζαμί της πόλης του Καΐρου και ένα από τους κυριότερους λατρευτικούς χώρους του Ισλάμ. Οι εργασίες ανέγερσης του ναού ξεκίνησαν 876 μ. Χ. και ολοκληρώθηκαν το 879 μ. Χ. όταν κυβερνήτης της Αιγύπτου ήταν ο Αχμάντ  Ίμπν Τουλούν. Θα περπατήσουμε στην αρχαιότερη οδό του Καϊρου. Το βραδάκι απολαμβάνετε (προαιρετικά ) το δείπνο σας σε κρουαζιερόπλοιο με συντροφιά αραβικής μουσικής και των μοναδικών εντυπωσιακών Οριεντάλ χορών!

4η μέρα | ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ  (Προαιρετική)

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για μια ολοήμερη επίσκεψη στην πόλη της Αλεξάνδρειας, την 2η μεγαλύτερη πόλη και το κυριότερο λιμάνι της Αιγύπτου. Βρίσκεται στα δυτικά του Δέλτα του Νείλου, χτισμένη σε έναν μακρόστενο ισθμό μεταξύ της Μαρεώτιδος λίμνης και της Μεσογείου Θάλασσας. Ολόκληρος ο πολεοδομικός σχεδιασμός της πόλης έγινε έτσι ώστε να ευθυγραμμίζεται με την κίνηση του ήλιου στον ουρανό κατά την ημέρα της γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Μακεδών βασιλέας, αφού διέσχισε την Έρημο του Σινά, μέσα σε 7 ημέρες, βγήκε απέναντι στην Μέμφη, την αρχαία πρωτεύουσα της Αιγύπτου, όπου ο σατράπης Μαζάκης του παρέδωσε όλη την πόλη για 800 τάλαντα.

Εδώ ξεχωρίζουμε, την ακρόπολη Qaitbay, το πιο σημαντικό αμυντικό οχυρό κάτα μήκος όλης της Μεσογείου, χτισμένη ακριβώς στο ίδιο σημείο που βρισκόταν ο Φάρος της Αλεξάνδρειας, 1 από τα 7 θαύματα του κόσμου. Εσωτερικά του κάστρου υπάρχει ένα μικρό ναυτικό μουσείο. Επίσης επισκεπτόμαστε, τη σύγχρονη βιβλιοθήκη της Αλεξάνρειας, που περιλαμβάνει εκτός από την κύρια, έξι εξειδικευμένες βιβλιοθήκες, τη Βιβλιοθήκη Τεχνών και Πολυμέσων, τη Βιβλιοθήκη Taha Hussein για άτομα με προβλήματα όρασης, την Παιδική Βιβλιοθήκη, τη βιβλιοθήκη των νέων, το τμήμα ανταλλαγής και αρχείων και το τμήμα σπάνιων βιβλίων. Ένα άλλο σημαντικό σημείο της πόλης και του ελληνισμού, που θα επισκεφτούμε, είναι και η οικία του σπουδαίου ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη, εκεί που μετακόμισε το 1907 και έζησε 35 χρόνια, ως το τέλος της ζώης του. Το διαμέρισμα στο σκοτείνο, ταπεινό, άλλοτε κακόφημο δρομάκι της Rue Lepsius, στον αριθμό 10, κοντά στην Όπερα της Αλεξάνδρειας, φιλοξένησε τις λαμπρές του ιδέες και τους δαίμονές του! Το απόγευμα, μετά το γεύμα μας, ξεκινάμε για επιστροφή στο Κάιρο.

5η μέρα | ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής, μέσω Αθηνών. Σίγουρα οι αναμνήσεις που μας χάρισε το ταξίδι μας εδώ, είναι έντονες και πολύχρωμες!

 

 

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία ξενάγηση.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται το κόστος ενοικίασης ακουστικών για τις ξεναγήσεις στις οποίες απαιτείται εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά.

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες. 

Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

  • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
  • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
  • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
  • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
  • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
  • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
  • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
  • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
  • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
  • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
  • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines
  • 1 αποσκευή 23 κιλών και 1 χειραποσκευή 8 κιλών
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5 αστέρων Concorde Es Salam
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο Mini Van, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
  • Είσοδοι σε μουσεία κ.τ.λ.
  • Επίσημος ελληνόφωνος ή αγγλόφωνος ξεναγός
  • Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • BASIC ασφάλεια covid για ταξιδιώτες έως 75 ετών (20€)
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων: 235€ κατά άτομο.
  • Βίζα Αιγύπτου 25$
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Προαιρετική εκδρομή στην Αλεξάνδρεια (90€ το άτομο)
  • Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Νείλο με δείπνο (60€ το άτομο)
   

 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
05/01 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
09/01
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
12/01 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
16/01
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
19/01 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
23/01
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
26/01 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
30/01
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
02/02 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
06/02
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
09/02 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
13/02
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
16/02 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
20/02
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
23/02 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
27/02
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
02/03 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
06/03
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
09/03 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
13/03
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
16/03 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
20/03
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
23/03 AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
      ΑΘΗΝΑ ΚΑΪΡΟ 23:50 01:50
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
27/03
AEGEAN AIRLINES
ΚΑΪΡΟ
ΑΘΗΝΑ
04:40
06:40
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09:40
10:35
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!