top-image

Το ιστορικό κέντρο του Πόρτο και η όχθη του ποταμού μπορούν να θαυμάσουν από ένα vintage τραμ κατά τη διάρκεια περιηγήσεων που λαμβάνουν πολλά εμβληματικά αξιοθέατα και πολιτιστικά αξιοθέατα. Τρεις διαφορετικές γραμμές εξυπηρετούν τον προορισμό, προσφέροντας όλες μια διαφορετική προοπτική για τη δεύτερη πόλη της Πορτογαλίας.

Η γραμμή 1 ξεκινά κοντά στο Ponte Dom Luís 1 . Αναχωρήστε από εδώ στη "Riverside Line" για να μπλέξετε δυτικά μέχρι την παραλιακή πόλη Foz do Douro , που βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Douro και είναι γνωστή για τις κοντινές παραλίες και όρμους. Αυτή η ξεκούραστη εκδρομή είναι μια αγαπημένη επιλογή το καλοκαίρι, όταν θέλετε να ξεφύγετε από τη ζέστη της πόλης.

Η γραμμή 18 είναι αποκατεστημένη τροχιά, μέρος κυκλικής σχεδίασης και η συντομότερη διαδρομή. Η διαδρομή περνά από την Igreja do Carmo και τελειώνει, κατάλληλα, στο Museu do Carro Eléctrico , το μουσείο του τραμ.

Αναμφισβήτητα το πιο βραβευμένο κύκλωμα όσον αφορά τα αξιοθέατα και τα αξιοθέατα είναι η περιοδεία Line 22. Σε αυτή τη διαδρομή, το τραμ συγκρούεται και σφυρίζει πέρα ​​από τους Torre dos Clérigos , Igreja do Carmo και Café Majestic , μεταξύ άλλων οπτικών θεατών.