top-image

Ο ιστορικός-βοτανικός κήπος La Concepción δημιουργήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα από τους Marquis και Marchioness of Loring. Αυτοί οι εκπληκτικοί χώροι είναι γεμάτοι με ζωντανή μεσογειακή, τροπική και υποτροπική χλωρίδα. Τα είδη φυτών που βρίσκονται στους κήπους προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Στο κέντρο της βρίσκεται το Jardín Histórico-Artístico (Ιστορικός-Καλλιτεχνικός Κήπος), πάνω από τρία εκτάρια σε ρομαντικό στιλ, γεμάτο με ασυνήθιστα είδη, τροπικά φυτά και εξωτικά λουλούδια. Αυτός ο διακριτικός κήπος διαθέτει επίσης σιντριβάνια, καταρράκτες και νεοκλασικά στοιχεία.

Γύρω από τον Ιστορικό-Καλλιτεχνικό Κήπο βρίσκεται το Jardín Botánico (Βοτανικός Κήπος) που περιλαμβάνει 23 εκτάρια διαφορετικών τοπίων. Αυτός ο πλούσιος κήπος έχει σχεδιαστεί με ειδικά θεματικά τμήματα, όπως υδρόβια φυτά, πρωτόγονα φυτά, ορχιδέες και κάκτους. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τη διαδρομή "Around the World in 80 Trees" και τη διαδρομή "Scenic Stop".

Φωλιασμένο σε ένα υπέροχο σημείο του La Concepción Garden είναι μια καφετέρια με υπαίθριο καθιστικό. Η καφετέρια σερβίρει σούπες, σαλάτες, σάντουιτς, κις και κέικ. Υπάρχει επίσης ένα κατάστημα με είδη δώρων όπου οι επισκέπτες μπορούν να παραλάβουν αναμνηστικά.

Διεύθυνση: Camino del Jardín Botánico, Μάλαγα