top-image

Μια ελκυστική προκυμαία, κομψές λεωφόροι με φοίνικες και η χαριτωμένη αρχιτεκτονική Belle Epoque δίνουν στις Κάννες την ιδιαίτερη γοητεία της. Αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο ενσωματώνει τη λάμψη και τη λάμψη της Γαλλικής Ριβιέρας.

Οι Κάννες είναι εκεί όπου το beau monde έρχεται να απολαύσει την καλή ζωή. Οι επισκέπτες με τακούνι συχνά επισκέπτονται τις αποκλειστικές ιδιωτικές παραλίες , πραγματοποιούν αποστολές ιστιοπλοΐας από το κλαμπ γιοτ, ψωνίζουν σε μπουτίκ σχεδιαστών, γευματίζουν σε πολυτελή εστιατόρια και περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε πολυτελή ξενοδοχεία .

Παρόμοια με άλλα θέρετρα στην Κυανή Ακτή, οι Κάννες έχουν ένα ήπιο, ηλιόλουστο μεσογειακό κλίμα. πλούσια βλάστηση και υποτροπικά λουλούδια. Η προστατευμένη τοποθεσία της πόλης στο Golfe de la Napoule εξασφαλίζει εύκρατο καιρό ακόμη και το χειμώνα (η υψηλή περίοδος είναι από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο).

Το πιο αναμενόμενο γεγονός της χρονιάς στις Κάννες είναι το Φεστιβάλ των Καννών . Αυτό το αριστοκρατικό φεστιβάλ του κινηματογράφου arthouse που προσελκύει αστέρια από όλο τον κόσμο.