top-image

Ταξίδι στις Σεϋχέλλες, σε ένα απομονωμένο "παράδεισο"!

Ταξίδι στις Σεϋχέλλες, σε ένα απομονωμένο "παράδεισο"!

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΦΡΙΚΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 7, 8, 9 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 2310 244400

 2310 231168

2310 231170

2310 459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


 

 

 

Σεϋχέλλες!!!

Τα μοναδικά στον κόσμο νησιά γρανίτη, στο μέσο του ωκεανού.

Η μεγαλύτερη στον κόσμο κοραλλιογενής ατόλη.             

   Ένας τόπος γεμάτος ξεχωριστές εικόνες, διεθνώς αναγνωρισμένος για την ιδιαίτερη ομορφιά του

και την σωστά διατηρημένη χλωρίδα και πανίδα.

Παρόλο που τα νησιά ήταν γνωστά στους Άραβες εμπόρους, έμειναν κρυμμένα μέχρι τις αρχές του 16ου αιώνα που τα επισκέφτηκαν οι Πορτογάλοι. Η πρώτη καταγεγραμμένη αποβίβαση πραγματοποιήθηκε από την Εταιρεία Βρετανικών Ανατολικών  Ινδιών το 1608. Ήταν οι Γάλλοι όμως, οι πρώτοι που διεκδίκησαν εξουσία στα νησιά το 1756 και την κατέκτησαν το 1770.  Τελικά το αποτέλεσμα των Ναπολεόντειων πολέμων ήταν,  ο Μαυρίκιος και οι Σεϋχέλλες να παραχωρηθούν στους Βρετανούς.  Το 1903, οι Σεϋχέλλες έγιναν ξεχωριστή βασιλική αποικία και το 1976 κατέκτησαν την ανεξαρτησία τους. Σήμερα έχουν δημοκρατικό σύνταγμα. Βρίσκονται βόρειο-ανατολικά της Μαδαγασκάρης,  στον Ινδικό Ωκεανό. Αποτελούνται από 115 γρανιτικά και κοραλλιογενή νησιά, καλύπτοντας 455 τετραγωνικά χλμ. χερσαίας έκτασης.

Κάθε ένα από τα νησιά έχει μοναδικό χαρακτήρα και ιδιαίτερες ομορφιές. Ο πληθυσμός τους φτάνει τις 80.000 κατοίκους, που κατοικούν κατά κύριο λόγο στα νησιά MAHE, PRASLIN και LA DIGUE.

MAHE , το μεγαλύτερο νησί

Το Mahe συγκεντρώνει το 90% του πληθυσμού. Εδώ βρίσκεται η πρωτεύουσα της χώρας, η Βικτόρια, το διεθνές αεροδρόμιο και το κεντρικό λιμάνι. Τεράστιοι ορεινοί όγκοι, που ονομάζονται MORNE SEYCHELLOIS και φτάνουν τα 905 μέτρα,  δεσπόζουν κυρίαρχοι στο πανέμορφο αυτό νησί. Η πλούσια τροπική βλάστηση και οι 75 αμμώδεις παραλίες ολοκληρώνουν την εικόνα του νησιού.

PRASLIN , το 2ο μεγαλύτερο νησί

Το νησί είναι η πατρίδα της VALLEE DE MAI, μιας επιβλητικής κοιλάδας που βαπτίστηκε ως ο κήπος της Εδέμ. Είναι επίσης το μόνο μέρος στη γη,  που μπορεί κανείς να θαυμάσει τους αξιοπερίεργους φοίνικες COCO DE MER, που ζουν πάνω από 200 χρόνια.  Μεγάλοι βραχώδεις σχηματισμοί εναλλάσσονται με αμμώδεις παραλίες γύρω από το νησί.  Το νησί βρίσκεται 2 ½ ώρες από το ΜΑΗΕ με σκούνα και 1 ώρα με fast ferry.

La Digue, το 3ο σε πληθυσμό νησί

Ένας ιδανικός τόπος για χαλάρωση και ξεκούραση, με παραδεισένιες παραλίες. H μετακίνηση εδώ γίνεται με ποδήλατα και κάρα.  Βρίσκεται 30 λεπτά από το PRASLIN.

Καλωσορίσατε στις πανέμορφες Σεϋχέλλες!!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

e. zafiriadou@zorpidis.gr

m. 6987320116

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!