top-image

Ρόδος διακοπές

Ρόδος διακοπές

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


 Ρόδος διακοπές
 
 Αεροπορικώς 5 ημέρεςς
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1η ημέρα Πτήση για Ρόδο – Ξενάγηση πόλης 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων γνωστό και ως νησί του Ήλιου, τη Ρόδο. Άφιξη το μεσημέρι και μεταφορά στα ξενοδοχεία μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος στο νησί του ήλιου. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την παλιά πόλη και το Μανδράκι παίρνοντας μια γεύση από το εκπληκτικό νησί .

2η μέρα : Ρόδος - Ξενάγηση πόλης .   

Πρωινό και σας προτείνουμε  να επισκεφτείτε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Να επισκεφθείτε πρώτα το Λόφο του Μόντε Σμίθ με τα ερείπια της αρχαίας Ακρόπολης, του Ναού του Απόλλωνα και του Αρχαίου Σταδίου απ’ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσετε πανοραμικά την Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο αναστηλωμένο αρχαίο Στάδιο του Διαγόρα και εν συνεχεία θα καταλήξετε στο κέντρο της πόλης για τις τελευταίες μας αγορές. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε ένα από τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα της Ρόδου το Ενυδρείο όπου κατασκευάστηκε από τους Ιταλούς το έτος 1934 και σήμερα λειτουργεί ως ενυδρείο & μουσείο με την ονομασία Υδροβιολογικός Σταθμός Ρόδου και ως ερευνητική μονάδα στη Μεσόγειο. Στη συνεχεία, θα θαυμάσετε το εβραϊκό νεκροταφείο, τα υπέροχα κτήρια που στεγάζουν την Νομαρχία και το Δημαρχείο της Ρόδου και περνώντας πίσω από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού και το περίφημο Μανδράκι, θα μεταφερθείτε πίσω στην ιστορία εκεί που δέσποζε ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου ο Κολοσσός της Ρόδου και όπου σήμερα στέκονται αγέρωχα στην θέση του δύο ελάφια, το σημερινό σύμβολο της Ρόδου. Θα καταλήξετε στην Μεσαιωνική παλιά πόλη της Ρόδου. Ανηφορίζοντας την οδό Ιπποτών στο τέρμα της βρίσκεται το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου όπου το τάγμα των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννου το κατασκεύασε ως κατοικία του Μεγάλου Μαγίστρου και ως διοικητικό κέντρο της πόλης. Σήμερα λειτουργεί και ως Βυζαντινό Μουσείο. Εντός των τειχών της πόλεως βρίσκεται το τουρκικό παζάρι γύρω από το τζαμί του Σουλεϊμάν, η παλαιά αγορά και άλλα κτήρια περιηγητικού ενδιαφέροντος. Όσοι θέλουν μια πληρέστερη εικόνα της ιστορίας της πόλης, προτείνουμε να επισκεφτούν το αρχαιολογικό μουσείο μέχρι τις 14:00 καθημερινά εκτός Δευτέρας. 

3η ημέρα: ΣΥΜΗ ( προαιρετική )

Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι της Ρόδου και επιβίβαση σε σκάφος με προορισμό την πανέμορφη Σύμη με τα χαρακτηριστικά σπιτάκια και τις ατέλειωτες σκάλες που γεμίζουν τα κενά μεταξύ των αμφιθεατρικών κάτασπρων σπιτιών. Η Σύμη έχει παραμείνει άθικτη στο χρόνο, κρατώντας φυσική ομορφιά σε πρότυπο νησιώτικο στυλ. Κρυστάλλινη θάλασσα, φρέσκο ψάρι και φιλοξενία των ντόπιων που σκλαβώνει τον επισκέπτη. Στα νοτιοδυτικά, θα επισκεφτούμε επίσης την Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες προσκυνητές. Το μοναστήρι “γεμίζει” το φυσικό λιμανάκι με το επιβλητικό καμπαναριό και τα αμέτρητα κελιά. Επιστροφή το απόγευμα στη Ρόδο

4η ημέρα : Ρόδος – 7 πηγές – Λίνδος – Παναγιά Τσαμπίκα – Θέρμες Καλλιθέας                                  

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και σας προτείνουμε αναχώρηση για μία υπέροχη διαδρομή στις ανατολικές ακτές του νησιού. Στάση στον “κρυφό παράδεισο της Ρόδου”, τις Επτά Πηγές. Ένα καταφύγιο δροσιάς και ξεκούρασης για τους περιηγητές του νησιού, στην αγκαλιά των πλατανιών και των πεύκων, συντροφιά με τα κελαρύσματα πουλιών δίπλα στα τρεχούμενα νερά. Συνεχίζουμε για την Αιγαιοπελαγίτικη Λίνδο με τα ολόλευκα σπιτάκια, τα γραφικά πλακόστρωτα και την Ακρόπολη να δεσπόζει ψηλά πάνω στον βράχο . Ακολουθώντας διαδρομές δαιδαλώδεις τα βήματά μας οδηγούνται ασυναίσθητα ως την αρχαία Ακρόπολη, μάρτυρα της πολυτάραχης ιστορίας του νησιού.  Επιστρέφοντας θα προσκυνήσουμε στη Μονή της Παναγίας της Τσαμπίκας, ενώ τελευταίος μας σταθμός για απογευματινό καφέ θα είναι στις εντυπωσιακά ανακαινισμένες Θέρμες της Καλλιθέας. Απόγευμα ελεύθερο στην μεσαιωνική πόλη

5η ημέρα : Ρόδος – Κάμιρο – Φιλέρημο – Κοιλάδα πεταλούδων

Μετά το πρόγευμα κλείνοντας το κύκλο της γνωριμίας μας με το νησί, μπορείτε να επισκεπθείτε το δυτικό τμήμα του νησιού, τα ερείπια της αρχαίας Κάμιρου, τη Φιλέρημο και την πανέμορφη κοιλάδα με τις πεταλούδες, μοναδικό βιότοπο της πεταλούδας Panaxia Quantripunctaria.  Στην συνέχεια αναχώρηση  για το αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής

 
.
Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με την Αegean Airlines
  • Μία αποσκευή 25 Kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή  8 Kg  56Χ45Χ25
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της επιλογής σας όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
  • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά ( στις επιλογές ξενοδοχείων με πρωινό)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
  • ΦΠΑ
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνονται απευθείας από εσάς στο ξενοδοχείο.
  • Φόροι αεροδρομίου 45€
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€ 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μεταφορά
 
 
   
 

Μεταφορά από τα αεροδρόμιο της Ρόδου και αντίστροφα

 

Τιμή συμμετοχής: Ενήλικες 20 €

   

 

 

Eνοικίαση αυτοκινήτου
 
 
   
 

Tιμή για παραλαβή από/προς αεροδρόμιο για Ι.Χ. cat A  VW UP  or similar   127 €

 

Tιμή για παραλαβή από/προς αεροδρόμιο για Ι.Χ. cat N  TOYOTA AYGO or similar  135 €

 

Tιμή για παραλαβή από/προς αεροδρόμιο για Ι.Χ. cat B   PEUGEOT 208 or similar   140 €

   

 

 

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
17/06/2021
ΑEGEAN AIRLINES
A3 7580
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΡΟΔΟΣ
14:00
15:10
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
21/06/2021
ΑEGEAN AIRLINES
A3 7581
ΡΟΔΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
15:45
16:55
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
ΒUTTERFLY  HOTEL 3*    
 BOUTIQUE HOTEL     από 275  ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Tο Butterfly είναι ένα μικρό ξενοδοχείο κόσμημα στο κέντρο της πόλης.Μοντέρνο ,με minimal διάθεση αλλά ταυτόχρονα cozy και ζεστό.Πλήρως ανακαινισμένα και τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι.Το ξενοδοχείο σας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψετε όλες τις ομορφιές της πόλης της Ρόδου,αφού είναι πολύ κοντά στην παλιά πόλη ,στο Μανδράκι και στο Casino.Τα πολυαάριθμα μπαρ, εστιατόρια και όλη η νυχτερινή ζωή ητης πόλης είναι κοντά σας.Παρόλο ότι είναι σε κεντρικη τοποθεσία το σημείο που βρισκεται αποτελεί ήσυχη γωνιά του κέντρου.Και για όσους θέλουν κοντινή παραλία απέχει μόνο 800 μ.

 

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI στους κοινόχρηστους χώρους-Σαλόνι-Μπαρ

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

Tηλεόραση επίπεδης οθόνης -Ψυγείο - κλιματισμός-τα studios διαθέτουν και μικρή κουζίνα-Στρώματα coco mat

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο.Υπάρχει δυνατότητα και ημιδιατροφής.

   
 
 
AMPHITRYON HOTEL 4*    
BOUTIQUE HOTEL    από  299 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Tο Αmphitryon,ένα ανακαινισμένο πλήρως ξενοδοχείο κυριολεκτικά στην καρδιά της πόλης.Βρίσκεται δίπλα στο πάρκο Θερμαί ,αγαπημένο σημείο βόλτας και περιπάτου των κατοίκων της Ρόδου.Η Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου ,μόνο στα 200 μ, και στα 800μ η κοντινότερη παραλία.Εστιατόρια ,μπαρ,εμορικά καταστήματα ,τράπεζες, όλα στα πόδια σας.Τα 82 δωμάτια του,υψηλής αισθητικής,μοντέρνα διακοσμημένα σας υπόσχονται άνετη και ευχάριστη διαμονή.Το κομψό του εστιατόριο προσφέρει υπέροχα πιάτα με τοπικές ,παραδοσιακέσ γεύσεις αλλά και διεθνή κουζίνα.Αυτό που αποτελεί μία όαση ,είναι η πισίνα του ξενοδοχείου όπου μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας και να απολαύσετε το ποτό και τον καφέ σας στο μπαρ.

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI στους κοινόχρηστους χώρους-Πισίνα -Μπαρ-Εστιατόριο

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

Tηλεόραση επίπεδης οθόνης- Ψυγείο- κλιματισμός-προιόντα περιποίησης-Στρώματα cocomat

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης.Υπάρχει δυνατότητα και ημιδιατροφής.

   
 
 
MITSIS LA VITA BEACH HOTEL 4*    
 BEACH HOTEL    από 309 ευρώ με ημιδιατροφή

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το La Vita Beach Hotel είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 4 αστέρων,σε μια υπέροχη τοποθεσία στην πόλη της Ρόδου, μόλις 50μ. μέτρα από την παραλία και τον νέο της παραλιακό πεζόδρομο και σε απόσταση αναπνοής από τα πιο σημαντικά μνημεία, το λιμάνι και την μεσαιωνική πόλη που αποτελεί Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Το ξενοδοχείο διαθέτει 126 άνετα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια,με φωτεινά χρώματα.Το πρωινό σερβίρεται σε ένα εστιατόριο με μοναδικό σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη μεσαιωνική πόλη, προσφέροντάς σας μία απ' τις πιο υπέροχες θέες στην πόλη, προς την πισίνα και την παραλία του ξενοδοχείου απ'ο τις 07.00-10.30 Στο Main bar  μπορείτε να δοκιμάστε νόστιμα κοκτέιλ και να χαλαρώστε στη ζεστή και σύγχρονη ατμόσφαιρα του λόμπι.Το απόγευμα,θα  απολαύστε το τσάι σας και μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων αλλά και γλυκών, ταρτών, κρουασάν, μάφιν, σνακ και σάντουιτς. Μπορείτε απλά να χαλαρώσετε στην ξαπλώστρα σας δίπλα εξωτερική του πισίνα 150 τ.μ. με θαλασσινό νερό,απολαμβάνοντας  ένα ποτό κάτω από τον ήλιο.

 

 

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  -Lobby-Mπαρ-Πισίνα

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

Tηλεόραση επίπεδης οθόνης  -  μίνι μπαρ - κλιματισμός

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην θάλασσα.

   
 
 
EVITA BAY HOTEL 4*    
FAMILY RESORT  HOTEL     από 399 ευρώ all inclusive

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

'Ενα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 4 * σε μία ήρεμη και παρθένα περιοχή στην παραλία στο Φαληράκι.Χτισμένο ακριβώς μπροστά στην θάλασσα ,με μία υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα.Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές.To εστιατόριο σερβίρει το πρωινό ,το μεσημεριανό και το βραδυνό σας και κατά την διάρκεια της ημέρας διάφορα σνακ,παγωτά μπορείτε να πάρετε από το μπαρ της πισίνας.Υπάρχουν επίσης και παιδικά μενού.Στο lobby bar θα απολαύσετε δροσερά ποτά.Κατα την διάρκεια της ημέρας υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά και το βράδυ διοργανώνονται Ελληνικές βραδυές με χορό και τραγούδι.

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  - Δωρεάν Πάρκινγκ -24ώρη reception-Πισίνα-Καθημερινή καθαριότητα

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

Δορυφορική τηλεόραση- Ψυγείο- Kλιματισμός-Σεσουάρ-Προιόντα περιποίησης-Μπαλκόνι-Έπιπλα κήπου

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στην θάλασσα.Πετσέτες πισίνας/θάλασσας(deposit)

   
 
 
 
 
  Γενικές Πληροφορίες   

 

Πληθυσμός: 115.490

Χρήσιμες πληροφορίες: Η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων και το τέταρτο μεγαλύτερο ελληνικό νησί μετά την Κρήτη, την Εύβοια και τη Λέσβο, αποτελεί σταθερά έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Νησί των έντονων αντιθέσεων, η Ρόδος συνδυάζει αρμονικά το μεσαιωνικό με το παραδοσιακό στοιχείο, τις δαντελένιες παραλίες με τα πευκόφυτα βουνά, ορεινά χωριά με παραθαλάσσιους οικισμούς, αρχαιολογικούς χώρους, μεσαιωνικά μνημεία και κοσμοπολίτικα τουριστικά θέρετρα με παραδοσιακά καταλύματα σχηματίζοντας έναν ασυναγώνιστο προορισμό που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία.

 

 

 

 
 Αξιοθέατα   

Κάστρο Κρητηνιάς

Ο Κάστελλος, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, είναι ένα εντυπωσιακό φρούριο που χτίστηκε για να προστατεύσει το χωριό ενάντια στις οθωμανικές επιδρομές.Ανεγέρθηκε το 1472 σύμφωνα με τα σχέδια του γλύπτη και αρχιτέκτονα Giorgio da Sebenico .Ο Καστέλλος είχε ένα τυχερό πλεονέκτημα, προσφέροντας θέα 360 μοιρών στο Αιγαίο και το νησί. Λόγω της παρουσίας του φρουρίου στην ακτή, το χωριό έφερε το όνομα Καστέλι μέχρι την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων.Το Κάστρο της Κρητηνίας βρίσκεται σε υψόμετρο 131 μέτρων. Δεν είναι δύσκολο να το φτάσει κανείς, αλλά η πεζοπορία μπορεί να είναι επίπονη κάτω από τον καυτό ήλιο και για τους ανθρώπους που δεν είναι σε φόρμα. Αξίζει καλά την προσπάθεια, καθώς προσφέρει φανταστική θέα της Κρητηνίας, της θάλασσας, της νήσου της Χάλκης και ορισμένων άλλων νησίδων κοντά στη Ρόδο.

 

 
 

Πηγές της Καλιθέας

Σε απόσταση 9 χλμ. από την πόλη της Ρόδου θα συναντήσετε τις περίφημες Πηγές της Καλλιθέας.  Οι Πηγές της Καλλιθέας είναι γνωστές από την αρχαιότητα ακόμη, για τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού που ανάβλυζε και συνεχίζει μέχρι σήμερα να αναβλύζει από τους βράχους. Μάλιστα προσέλκυαν κόσμο τόσο από τα γύρω νησιά και τα Μικρασιατικά παράλια όσο και από τα βάθη της Ανατολής. Τα νερά των πηγών είναι θεραπευτικά για παθήσεις όπως αρθρίτιδα, διαβήτη, δερματοπάθειες, άσθμα κ.ά. Μια περιήγηση εδώ είναι αρκετή για να μεταφερθείτε σε μια άλλη εποχή, απλώς παρατηρώντας τη μεγαλοπρέπεια του χώρου, τα εντυπωσιακά μωσαϊκά, την αίθουσα της Ροτόντας με τον ύψους 14 μ. θόλο και την περίτεχνη διακόσμηση. Στον κλειστό κυκλικό της χώρο φιλοξενούνται εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, ενώ στο open air μέρος της πραγματοποιούνται συναυλίες, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, ομιλίες κ.ά. με θέα στη θάλασσα.

 

 
 

Πάρκο Ροδίνι

Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο και  ίσως για το αρχαιότερο πάρκο στον κόσμο, μια μικρή κοιλάδα γεμάτη ροδοδάφνες, πλατάνια, τρεχούμενα νερά και δροσερές καταπράσινες λιμνούλες γεμάτες νούφαρα, τις οποίες διασχίζουν γεφυράκια. Ο περίπατος στα υπέροχα μονοπάτια συμπληρώνουν ένας κήπος με τριαντάφυλλα, καθώς κι ένας μικρός ζωολογικός κήπος, όπου ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τα περίφημα ελάφια της Ρόδου. Εξάλλου τα παγώνια, που κινούνται ελεύθερα μέσα στην έκταση του Πάρκου Ροδίνι δίνουν μια εντυπωσιακή όσο και εξωτική νότα.Στο Πάρκο Ροδίνι είχε στην αρχαιότητα τη Σχολή Ρητορικής του ο Αισχίνης, στην οποία μαθήτευσαν σπουδαίοι ρήτορες της Αρχαιότητας, μεταξύ των οποίων ο Κικέρωνας και ο Ιούλιος Καίσαρας.Την εποχή της Ιπποτοκρατίας στο Πάρκο Ροδίνι βρισκόταν η έπαυλη των Μεγάλων Μαγίστρων των Ιωαννιτών Ιπποτών της Ρόδου, ενώ η κοιλάδα ήταν Πάρκο και επί Τουρκοκρατίας. Μέσα στο Πάρκο λειτουργεί και αναψυκτήριο.

 

 
 

Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου στεγάζεται στο πρώην Νοσοκομείο των Ιπποτών του τάγματος του Αγίου Ιωάννη, στη Μεσαιωνική Πόλη. Η ανέγερση του συγκεκριμένου κτηρίου ξεκίνησε το 1440 και ολοκληρώθηκε επί Μεγάλου Μαγίστρου d' Aubusson, μεταξύ 1476-1503.Σε αυτό το εντυπωσιακό, μεσαιωνικό κτήριο γοτθικού ρυθμού με αναγεννησιακά στοιχεία φιλοξενούνται αρχαιολογικά ευρήματα από διάφορες περιοχές της Ρόδου, αλλά και από τα γύρω νησιά, τα οποία εκτίθενται στον κήπο και τις έξι αίθουσες στον όροφο του Αρχαιολογικού Μουσείου. Ανάμεσά τους, θα παρατηρήσετε μικροαντικείμενα από ταφικά σύνολα της αρχαίας Ιαλυσού και την αρχαίας Καμείρου από τη γεωμετρική και την κλασική περίοδο, μια συλλογή κλασικών, ελληνιστικών και ρωμαϊκών γλυπτών, ψηφιδωτά δάπεδα της ελληνιστικής εποχής από τη Ρόδο και της παλαιοχριστιανικής εποχής από την Κάρπαθο, αλλά και επιτύμβιες πλάκες της εποχής των Ιπποτών με ανάγλυφες αναπαραστάσεις.

 

 
 

Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου

Το πιο σπουδαίο μνημείο από την εποχή της κυριαρχίας του τάγματος των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη στο νησί της Ρόδου, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου εμφανίζεται εντυπωσιακό και επιβλητικό αφού ανηφορίσετε την οδό Ιπποτών στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Χτισμένο στην κάτω Ακρόπολης της Αρχαίας Ρόδου, στην αρχική θέση του ναού του Θεού Ήλιου, το παλάτι δημιουργήθηκε το 14ο αιώνα από τους ιππότες του Αγίου Ιωάννη, προκειμένου να αποτελέσει την προσωπική κατοικία του Μεγάλου Μαγίστρου, λειτουργώντας ταυτόχρονα και ως το διοικητικό κέντρο της πόλης. Το παλάτι καταστράφηκε το 1856 μετά από μια έκρηξη πυρίτιδας και ανακατασκευάστηκε το 1940 από τους Ιταλούς, οι οποίοι ακολούθησαν τα αρχικά σχέδιά του, και αποτέλεσε το διοικητήριο και την κατοικία του Ιταλού διοικητή. Αντικείμενα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι τα ψηφιδωτά δάπεδα, τα μεσαιωνικά έπιπλα, οι κίονες , καθρέπτες και πίνακες.

 

 
 

Μεσαιωνική πόλη

Η πανέμορφη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου ,ανακηρύχτηκε το 1998 από την UNESCO ως Πόλη Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Περιδιαβαίνοντας τα σοκάκια εντός των τειχών της θα δείτε να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας θρύλοι, μύθοι και παραμύθια με ιππότες.Οι πιο εμφανείς επιρροές στην αρχιτεκτονική της είναι εκείνες του τάγματος των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη, αλλά και των Οθωμανών. Σήμερα, η Μεσαιωνική Πόλη αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό, όπου χτυπάει δυνατά η καρδιά του τουρισμού, του εμπορίου και της ψυχαγωγίας στο Σμαραγδένιο Νησί.

 

 

Φρούριο Αγίου Νικολάου

Το φρούριο του Αγίου Νικολάου, είναι ένα ακόμη οχυρό που έκτισαν οι ιππότες της Ρόδου με στόχο να ενισχύσουν την άμυνα του νησιού. Το φρούριο του Αγίου Νικολάου κατασκευάστηκε από τον Μεγάλο Μάγιστρο Piero Raimondo Zacosta το 1464 στην θέση όπου υπήρχε εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου κι ετσι το κάστρο πήρε το όνομα του Αγίου προστάτη των ναυτικών. Από τις πολιορκίες και από το σεισμό του 1481 το κάστρο του Αγίου Νικολάου έπαθε ζημιές και έτσι χρειάστηκε επιδιορθώσεις που τις έκανε ο Μεγάλος Μάγιστρος Pierre d' Aubusson, που μάλιστα το ενίσχυσε και του έδωσε τη τελική του μορφή. Από τα μέσα του 17ου αιώνα λειτούργησε πάνω στο φρούριο φάρος, που τον αντικατέστησε το 1863 ένας πέτρινος που υπάρχει εως σήμερα.

 

 

Φιλέρημος

 Στα  247 μέτρα υψόμετρο  αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα και όμορφα σημεία που θα συναντήσει κανείς στο νησί.Ο ι Μινωίτες έμεναν εδώ το 1500 π.Χ, ενώ το 14ο αιώνα επικρατούν οι Μυκηναίοι και οχυρώνουν το λόφο. Τα νέα οχυρά, χτίζονται αργότερα, το 1100 π.Χ και είναι τότε που η περιοχή αποκτά το απαράμιλλο στίγμα της. Εδώ έφτασε ο Φόρβαντος, ο περιπλανώμενος άστεγος που κλήθηκε να σώσει τους Ρόδιους από τα φίδια. Μα από εδώ είναι που πήδησε και έδωσε τέλος στη ζωή της και μια Βασιλοπούλα όταν κατάλαβε πως δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι με τον άντρα που αγαπά.Πέρα από την ιστορία και τους μύθους θα θαυμάσετε  το πελώριο σταυρό που δεσπόζει στην κορυφή της Φιλερήμου  από το 1996, και έχει ύψος 18 μέτρα, ενώ χρόνια πριν στη θέση του υπήρχε άλλος σταυρός, μήκους 30 μέτρων χτισμένος από τους Ιταλούς. Θα επισκεφτείτε και το μοναστήρι που χτίστηκε από τους Ιππότες το 14ο αιώνα πάνω στα ερείπια Βυζαντινής εκκλησίας, η οποία με τη σειρά της είχε χτιστεί πάνω στα θεμέλια του Ναού της Ιαλύσιας Αθηνάς, τμήμα του οποίου σώζεται ως και σήμερα, αποτελώντας μια εξαιρετική αφορμή για ένα περίπατο στο μακρινό παρελθόν.

 

 

Ιερά Μονή Παναγίας Τσαμπίκα

Οι ταξιδιώτες που αναζητούν υπέροχη γραφική θέα σε ένα θρησκευτικό περιβάλλον μπορούν να απολαύσουν μια επίσκεψη στη Μονή Τσαμπίκα που βρίσκεται σε έναν λόφο, περίπου 25 χλμ. από την πόλη της Ρόδου.Δεσπόζει στα τριακόσια μέτρα, προσφέροντας μια επιβλητική θέα της ακτής, τόσο στα βόρεια πέρα από την Κολυμπία αλλά και στα νότια πέρα από την παραλία Τσαμπίκα μέχρι τη Λίνδο. Ο μύθος λέει ότι οι γυναίκες που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, θα πρέπει να ανέβουν στο μοναστήρι ξυπόλητες και να προσευχηθούν στην Παναγία. Εάν η γυναίκα αποκτήσει παιδί, θα το ονομάσει σύμφωνα με την παράδοση, Τσαμπίκο εάν είναι αγόρι και Τσαμπίκα εάν είναι κορίτσι. Ο μύθος πρέπει να είναι αληθινός αφού πολλοί κάτοικοι του νησιού απαντούν σε αυτό το όνομα. Η προέλευση του πρώτου μοναστηριού είναι ασαφής, αλλά ένα λειτουργικό μοναστήρι κατασκευάστηκε το 1770.  Η Παναγία Τσαμπίκα γιορτάζει στις 7 Σεπτεμβρίου.

 

 
 

Ακρόπολη Ρόδου

Στο υψηλότερο σημείο της πόλης της Ρόδου,στο λόφο του Μόντε Σμιθ,δεσπόζει η αρχαία ακρόπολη. Η απαράμιλλη θέα στο απέραντο γαλάζιο δεν αφήνει κανένα επισκέπτη ασυγκίνητο. Η ακρόπολη της Ρόδου δεν έχει οχυρωματικό χαρακτήρα, όπως οι άλλες ακροπόλεις των ελληνικών πόλεων, αλλά ήταν μια μνημειακή ζώνη με ναούς, υπόγειους τόπους λατρείας, άλση, στάδια, γυμναστήρια, ωδεία...Η φυσιογνωμία της αρχαίας Ακρόπολης άρχισε να αποκαλύπτεται στις ανασκαφές που πραγματοποίησε η Ιταλική αρχαιολογική σχολή κατά το διάστημα κατοχής του νησιού 1912 -1945. Στη συνέχεια τα ευρήματα που ήρθαν στο φως από τις ανασκαφές της Ελληνικής Αρχαιολογικής Υπηρεσίας έδωσαν σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την Ιστορία και τοπογραφία του χώρου. Οι ανασκαφές συνεχίζονται μέχρι σήμερα . Στο χώρο της ακρόπολης μπορείτε να θαυμάσετε το αναστηλωμένο αρχαίο στάδιο του Διαγόρα και λίγο πιο πέρα το μαρμάρινο αρχαίο θέατρο, το οποίο μέχρι και σήμερα φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ο Λόφος πήρε το όνομα με το οποίο είναι γνωστός σήμερα από τον Άγγλο ναύαρχο Σίντεϊ Σμιθ, που είχε στήσει εδώ το παρατηρητήριο του το 1802 προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις του στόλου του Ναπολέοντα στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του πολέμου του με τους Τούρκους.

 

 

Επτά Πηγές

Οι Επτά Πηγές είναι το καταφύγιο δροσιάς και ξεκούρασης για τους περιηγητές του νησιού της Ρόδου.  Βρίσκονται κοντά στο χωριό Αρχάγγελος σε απόσταση 30 χλμ. από το κέντρο της πόλης της Ρόδου. Η διαδρομή προς τις Επτά Πηγές και η ρεματιά με τα πλατάνια και τα πεύκα είναι μεγάλης φυσικής ομορφιάς. Σε όλο το πλάτος της ρεματιάς υπάρχουν γεφυράκια, λίμνη με πάπιες και το ροδίτικο γκιζάνι.Η σήραγγα των Επτά Πηγών έχει μήκος 150 μέτρα και στο μέσον της περίπου υπάρχει ένα πηγάδι το οποίο χρησιμεύει ως φωταγωγός και αεραγωγός το δε βάθος της είναι 13 μέτρα. Περνώντας κανείς μέσα από τη σήραγγα και περπατώντας μέσα στο νερό, νιώθει να βρίσκεται σε μια άλλη διάσταση.Περνώντας μέσα από τη σήραγγα μήκους 150 μέτρων φτάνουμε στη λίμνη,η οποία έχει βάθος από 1 έως 8 μέτρα και μήκος περίπου 200 μέτρα και στην οποία μπορεί κάποιος να κολυμπήσει. Πρόκειται για τεχνητή λίμνη που δημιουργήθηκε χάρη στην κατασκευή ενός φράγματος από τους Ιταλούς.Η λίμνη των Επτά Πηγών είναι ο μοναδικός χώρος στη Ρόδο που μπορεί κανείς να κάνει μπάνιο σε γλυκό νερό και να απολαύσει τη δροσιά του τρεχάμενου νερού και του δάσους που περιβάλει τη λίμνη. Μετά την έξοδο από τη σήραγγα πρέπει να προχωρήσει κανείς αριστερά για να φτάσει στο φράγμα με τον καταρράκτη.

 

 

Πλατεία Ιπποκράτους

Μπαίνοντας στην Παλιά Πόλη από τη Θαλασσινή Πύλη, την εντυπωσιακότερη όλων, θα συναντήσετε την πλατεία Ιπποκράτους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι γεμάτη κόσμο, που είτε κάθεται στα τραπεζάκια των καφέ και των εστιατορίων, είτε φωτογραφίζεται στο μαρμάρινο σιντριβάνι, είτε περιμένει τα ραντεβού του στα σκαλάκια της Καστελανίας. Από την πλατεία Ιπποκράτους ξεκινάνε δύο από τους κεντρικότερους δρόμους της Παλιάς Πόλης: Η οδός Αριστοτέλους, που οδηγεί ανατολικά στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, και η οδός Σωκράτους, ο πολυσύχναστος δρόμος της παλιάς αγοράς

 

 

Κάστρο Μονόλιθου

Θεωρείται το πιο εντυπωσιακό κάστρο της Ρόδου και βρίσκεται πάνω σ’ ένα βράχο ύψους 236 μ., με θέα στο πέλαγος και στη Χάλκη καιστην Αλιμιά. Όπως μαρτυρεί ο φθαρμένος θυρεός πάνω από την πύλη, η κατασκευή έγινε όταν την ηγεσία του τάγματος είχε ο Μέγας Μάγιστρος D’ Aubusson 1476-1503.Με διάταγμα του 1479 αναφέρει πως σ’ αυτό έπρεπε να καταφύγουν οι κάτοικοι της Απολακκιάς σε περίπτωση επίθεσης.Στο εσωτερικό του υπάρχουν δυο εκκλησάκια, το ένα δίπλα στ’ άλλο, ένα ερειπωμένο κι ένα ανακαινισμένο –ο Αγιος Παντελεήμονας, του 15ου αιώνα. Ο δρόμος φτάνει μέχρι τη ρίζα του βράχου και από εκεί ανεβαίνει στο κάστρο μονοπάτι με σκαλοπάτια. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το όνομα Μονόλιθος δεν οφείλεται στο βράχο πάνω στον οποίο είναι χτισμένο το κάστρο, αλλά σε ένα μαύρο μονόλιθο με μεταφυσικές δυνάμεις, που έφεραν οι Ιππότες από τους Αγίους Τόπους. Λένε μάλιστα πως ο μονόλιθος αυτός βρίσκεται ακόμα εκεί, θαμμένος και αν ποτέ τολμήσει κανείς να τον ξεθάψει, θα καταποντιστεί ολόκληρο το νησί!

 

 

Ενυδρείο

Στο βορειότερο σημείο του νησιού της Ρόδου, στην ευρύτερη περιοχή του Νιοχωρίου, κτισμένο σε μια αμμουδερή γλώσσα, που εκτείνεται προκλητικά μέσα στα βαθυγάλανα νερά, βρίσκεται το Ενυδρείο, όπου μπορεί κάποιος να θαυμάσει σπάνια είδη ψαριών και άλλα είδη της θαλάσσιας πανίδας. Πρόκειται για τον Πρώτο Υδροβιολογικό Σταθμό της Ρόδου και ανήκει στο Εθνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών. Το κτίριο του Ενυδρείου έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο, διακεκριμένο δείγμα αρχιτεκτονικής του «Διεθνούς Στυλ». Εκτός όμως από ερευνητική μονάδα το Ενυδρείο λειτουργεί και ως εκθετήριο καθώς στους σκοπούς του περιλαμβάνονται η διατήρηση και προβολή ταριχευμένων και ζωντανών εκθεμάτων του θαλάσσιου μεσογειακού χώρου. Οι περίπου 200.000 επισκέπτες το χρόνο μπορούν να θαυμάσουν, στο υπόγειο του κτιρίου, όλο τον πλούτο της θαλάσσιας ζωής, και γενικότερα, το θαλάσσιο οικοσύστημα της περιοχής. Στις ειδικά διαμορφωμένες δεξαμενές, που είναι γεμάτες με θαλασσινό νερό και οι οποίες έχουν άριστη σήμανση, μπορεί να δει κανείς ανθόζωα, μαλάκια, γαστερόποδα, καβούρια, αχινούς, κεφαλόποδα καθώς και θαλάσσιες χελώνες, ενώ εξαιρετική είναι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν ο εσωτερικός διάκοσμος, οι πέτρινοι τοίχοι και ο χαμηλός φωτισμός. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συλλογή που φιλοξενείται στο ισόγειο του Ενυδρείου και περιλαμβάνει ταριχευμένα θαλάσσια θηλαστικά και μεγάλα ψάρια, όστρακα, κοράλλια, καθώς και ωκεανογραφικά όργανα.

 

 
 

Μανδράκι

Το λιμάνι ακριβώς έξω από τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου ονομάζεται Μανδράκι και πιθανολογείται ότι αποτέλεσε το κεντρικό λιμάνι της Ρόδου κατά την αρχαιότητα. Το όνομά του προέρχεται από τη λέξη μάνδρα (κλειστό-περιτειχισμένο λιμάνι), ενώ χρησιμοποιήθηκε από το Τάγμα των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη για το δέσιμο του πολεμικού τους στόλου. Σήμερα  προσφέρεται για μια περιήγηση δίπλα στη θάλασσα, θαυμάζοντας ταυτόχρονα τα ενδιαφέροντα αξιοθέατά του. Ξεκινήστε τη βόλτα σας από το σημείο που εντοπίζονται οι χτρεις μύλοι και συνεχίστε με κατεύθυνση προς την είσοδο της μαρίνας. Εκεί, υψώνονται σε κυλινδρικές κολόνες-σημεία αναφοράς της Ρόδου, ο Έλαφος και η Ελαφίνα, στο σημείο όπου κάποτε δέσποζε ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου, ο περίφημος Κολοσσός της Ρόδου.

 

 

Προφήτης Ηλίας

Δεν θα πρέπει να παραλείψετε να ανεβείτε στο υψηλότερο σημείο, στον Προφήτη Ηλία. Αυτό το μικρό χωριό περιβάλλεται από επιβλητικούς βράχους και μια βρυχηθμένη θάλασσα που το καθιστά ένα μέρος όπως κανένα άλλο στο νησί. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία απολαμβάνοντας το φυσικό το

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!