top-image

Ο κήπος των φοινικών (The Palm Garden )

Βρίσκεται στο Bockenheimer Landstrasse, ο πανέμορφος κήπος Palm των 54 στρεμμάτων (Palmengarten), ο μεγαλύτερος βοτανικός κήπος στη Γερμανία (και ένας από τους τρεις στη Φρανκφούρτη), έγινε αμέσως επιτυχημένος με το κοινό κατά το άνοιγμά του το 1871. Το αξιοθέατο δελεάζει μερικά από τα κορυφαίοι ερμηνευτές της εποχής από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Μπάφαλο Μπιλ, που επισκέφτηκε με την εκπομπή Wild West το 1890.

Τα κυριότερα σημεία μιας επίσκεψης σήμερα είναι τα υπέροχα υπαίθρια βοτανικά εκθέματα που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τη γεωγραφική τους θέση, μαζί με έναν αριθμό θερμοκηπίων που περιέχουν υποτροπικά και τροπικά είδη φυτών. Οι κήποι προσφέρουν επίσης κωπηλασία, παιδική χαρά και σημεία για πικνίκ, καθώς και ξεναγήσεις.

Το Europaturm - ένας πύργος τηλεπικοινωνιών ύψους 337 μέτρων, επίσης γνωστός ως "Πύργος της Ευρώπης" - βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια και αξίζει να επισκεφθείτε για την πλατφόρμα προβολής και το εστιατόριό του (εξαιρετικές απόψεις μπορείτε επίσης να απολαύσετε από τις πλατφόρμες προβολής της πόλης Main Tower, ένας από τους ψηλότερους ουρανοξύστες του).

Άλλα πάρκα ενδιαφέροντος της Φρανκφούρτης είναι το Grüneburgpark έκτασης 72 στρεμμάτων και το ακόμα μεγαλύτερο Λαϊκό Πάρκο Nidda Valley (Volkspark Niddatal) που καλύπτει περίπου 415 στρέμματα στα περίχωρα της πόλης και ένα ευχάριστο μέρος για μια βόλτα.

Διεύθυνση: Siesmayerstraße 61, 60323 Frankfurt am Main