top-image

Μια όμορφη μεσαιωνική πόλη από μόνη της, το Καντέρμπουρυ είναι γνωστό για τον καθεδρικό ναό του Καντέρμπουρυ, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO . Σπίτι του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρυ, αυτός ο καθεδρικός ναός υπήρξε το κέντρο του αγγλικού χριστιανισμού από τότε που ο Άγιος Αυγουστίνος, ο πρώτος επίσκοπός του, μετέτρεψε τους Αγγλοσαξονείς εδώ το 597. Ο καθεδρικός ναός ήταν ο τόπος της δολοφονίας του Αρχιεπισκόπου Thomas Becket το 1170, γεγονός μνημονεύεται στη δολοφονία του TS Elliot στον καθεδρικό ναό .

Μαζί με μια βόλτα στους γοητευτικούς δρόμους των μεσαιωνικών σπιτιών, βγείτε έξω από τα τείχη της πόλης για να επισκεφθείτε τα ερείπια του αβαείου του Αγίου Αυγουστίνου και τους τάφους του Αγίου Αυγουστίνου και του βασιλιά Ethelbert.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον Καθεδρικό Ναό του Καντέρμπουρυ με έναν ειδικό οδηγό για το Κάστρο του Λιντς, τα Cliffs of Dover και την Ημερήσια εκδρομή του Καντέρμπουρυ από το Λονδίνο με την Περιήγηση Καθεδρικού Καθεδρικού Ναού , μια 10ωρη εκδρομή από την πόλη με άνετο πούλμαν που περιλαμβάνει επίσης δύο ακόμη από τα αξιοθέατα της νότιας Αγγλίας .