top-image

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

 

Η Ρώμη αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για διακοπές όλο το χρόνο! Τα Χριστούγεννα όμως είναι πιο μαγική από ποτέ. Η Αιώνια πόλη, φωταγωγημένη και διακοσμημένη με Ιταλική φινέτσα, χριστουγεννιάτικα δένδρα στολισμένα σε κάθε πλατεία αλλά και μια τεράστια Χριστουγεννιάτικη αγορά στη Piazza Navona ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των γιορτών. Χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στην πλατεία του Αγίου Πέτρου την παραμονή των Χριστουγέννων και παρακολουθούν την θεία λειτουργία που τελεί ο ίδιος ο Πάπας. Ενώ την Πρωτοχρονιά το μεγαλύτερο πάρτι της Ιταλίας λαμβάνει χώρα στην Piazza del Popolo. Το σόου των πυροτεχνημάτων ξεκινά στις 12 ακριβώς και είναι ένα μοναδικό θέαμα καθώς φωτίζονται οι στέγες των ναών, οι βασιλικές και τα μνημεία.


Για να ταξιδέψετε στην Ρώμη οργανώνουμε διαρκείς αναχωρήσεις 5, 6, 7 και 8 ημερών με δυνατότητα επιλογής σε πολλά ξενοδοχεία 4*! Όλες μας οι εκδρομές περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines, πρόγευμα σε μπουφέ καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου, μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία, Έλληνα έμπειρο συνοδό -αρχηγό καθώς και επίσημο ξεναγό στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου & στα Μουσεία του Βατικανό. Δυνατότητα πληρωμής σε 12 άτοκες δόσεις και ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Δείτε ακόμα στα προγράμματα μας 2 εκδρομές, εξαιρετικές επιλογές, για τους λάτρεις της Ιταλίας και της περιπλάνησης!
6 ημέρες διακοπές στην εκδρομή Κλασική Ιταλία όπου θα επισκεφτείτε της πανέμορφες πόλεις Βενετία, Πάντοβα, Φλωρεντία, Σιένα, Ρώμη χωρίς περιττά χιλιόμετρα και με πρόγραμμα που δεν θα σας κουράσει, χωρίς να παραλείψετε τίποτα απο τα Must see!

Oi Κοσμοπολίτικες Λίμνες Βορείου Ιταλίας 5 ημέρες για να εξερευνήσετε την συγκλονιστική ομορφιά της φύσης του Ιταλικού Βορρά! Στην εκδρομή αυτή ξεκινάμε από το Μιλάνο και επισκεπτόμαστε τις Λίμνες Garda (Sirmione) – Βαρέζε - Κόμο - Maggiore αλλά και το υπέροχο Ελβετικό Λουγκάνο!