top-image

Παρίσι - Πόλη του φωτός

Παρίσι - Πόλη του φωτός

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΠΑΡΙΣΙ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


Αερ. Παρίσι - Πόλη του φωτός 5 μέρες. DOCX

Παρίσι - Βρυξέλλες
 
 Αεροπορικώς 5 ημέρες
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

1η Μέρα | Θεσσαλονίκη – Παρίσι ( ξενάγηση πόλης)–Bynight (Μονμάρτη - Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα).

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Παρίσι. Άφιξη και ξεκινάμε τη ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε την Παναγία των Παρισίων και το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόννης για να φθάσουμε στο Πάνθεον, σημείο ταφής των επιφανέστερων Γάλλων. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τους κήπους και τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου, όπου στεγάζεται η Γερουσία της Γαλλίας. Έπειτα, θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σεν Ζερμέν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ, αλλά και τον ναό του Αγίου Γερμανού. Στη συνέχεια, θα περάσουμε από το μουσείο Ορσέ, την πανέμορφη γέφυρα του Αλεξάνδρου Γ΄, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α ́ για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας με το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ. Συνεχίζοντας τη ξενάγησή μας, θα θαυμάσουμε την Πλατεία του Αστέρα, όπου κυριαρχεί η μεγαλύτερη σε όγκο Αψίδα θριάμβου στον κόσμο. Στην πλατεία Ομόνοιας θα δούμε το γαλλικό κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού και τον Πορτοκαλεώνα. Προσεγγίζοντας το εμπορικό κέντρο της πόλης, θα περάσουμε από τον ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, την Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την πλατεία Βαντόμ. Ελεύθερος χρόνος. Aναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Το βράδυ σας προτείνουμε, προαιρετική περιήγηση στο φωταγωγημένο Παρίσι. Θα επισκεφθούμε το ψηλότερο φυσικό σημείο της πόλης, το λόφο της Μονμάρτης, όπου κυριαρχεί η Βασιλική SacreCoeur (Ιερής Καρδιάς) με την καταπληκτική θέα, η πλατεία των υπ’ αίθριων ζωγράφων και η οικεία του Σαλβαδόρ Νταλί. Χρόνος στη διάθεσή σας για βόλτα στα γραφικά παριζιάνικα μαγαζάκια της πλατείας. Στη συνέχεια γνωρίσετε το Παρίσι από μια διαφορετική όψη, την μοναδική οπτική γωνία που μας προσφέρει μια κρουαζιέρα με τα  ‘’bateauxmouches ‘’ στα φωτισμένα ιστορικά κτίρια του Παρισιού (κρουαζιέρα στο Σηκουάνα). Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.

2η Μέρα | Παρίσι  - Λούβρο -  Πλατεία Βαστίλης - Μαρέ - Πλατεία των Βοσγίων

Πρωινό και   σας προτείνουμε, προαιρετική ξενάγηση στο πιο λαμπρό μουσείο του κόσμου, το  ανάκτορο του Λούβρου που θα εντυπωσιαστείτε από την είσοδό του, την ογκώδη πυραμίδα από γυαλί που κατασκευάστηκε το 1989 με σκοπό του διάσημου αρχιτέκτονα Pei να εισχωρεί το φως του ήλιου μέχρι το υπόγειο. Στην ξενάγησή μας θα θαυμάσουμε παγκόσμια αριστουργήματα τέχνης, στο τμήμα αρχαιοτήτων ελληνικών και ρωμαϊκών, υπάρχουν πάνω από 300 ελληνικά αρχαία έργα τέχνης, εκεί σε προνομιακή θέση στην κορυφή μιας σκάλας θα θαυμάσουμε την Νίκη της Σαμοθράκης, στη συνέχεια την Αφροδίτη της Μήλου, τον «Ηρακλή και ο ταύρος της Κρήτης» (από το ναό του Δία στην Ολυμπία), τις Εργαστίνες και την Κενταυρομαχία (τμήματα του Παρθενώνα). Τα δύο περίφημα γλυπτά του Μιχαήλ Αγγελου «Ο Θνήσκων» και «Ο Επαναστατημένος» Σκλάβος. Επίσης θα δούμε από κοντά την αινιγματική Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, το πρώτο έργο τέχνης μου μπήκε στα ανάκτορα τον 16ο αιώνα και σήμερα ο ακριβότερος πίνακας του κόσμου, καθώς και τον πίνακα «Η Σχεδία της Μέδουσας» του Ζαν ΛουιΤεοντόρ και τον υπέροχο πίνακα «Η στέψη του Ναπολέοντα και της Ιωσηφίνας» του Νταβίντ και πολλούς ακόμη πολύτιμους πίνακες Ιταλικής, Γαλλικής και Φλαμανδικής σχολής κα.  Στη συνέχεια αναχώρηση για την πιο “Παριζιανικη'' προαιρετική περιπατητική βόλτα από την πλατεία της Βαστίλης δια μέσω του Marais ,στην γειτονιά του Pombidou και του κεντρικού δημαρχίου του Παρισιού . Η συνοικία Marais και είναι γνωστή και ως SoMa (Νότιο Marais). Είναι γεμάτη μοντέρνες μπουτίκ, γκαλερί και γκ μπαρ. Η περιοχή, που άλλοτε αποτελούσε την εβραϊκή συνοικία, εξακολουθεί να είναι γεμάτη με εστιατόρια κοσέρ. Η κατάφυτη Πλατεία των Βοσγίων περιλαμβάνει κομψές στοές και το Μουσείο VictorHugo, στο κτήριο όπου ζούσε ο συγγραφέας. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Παναγία των Παρισίων (NotreDame) που αποτελεί πλέον ένα από τα θαυμαστά αρχιτεκτονικά μνημεία του λεγόμενου οξυκόρυφου ή γοτθικού ρυθμού. Ακολούθως θα αναχωρήσουμε για την διάσημη συνοικία του Παρισίου QuartierLatin. Ελεύθερος χρόνος

3η Μέρα | Παρίσι – Επίσκεψη στη Disney.

Πρωινό και αναχώρηση για τη μαγική Disneyland. Εδώ θα ζήσετε σαν παιδιά στη χώρα του παραμυθιού μαζί με τους ήρωες του WaltDisney.Δοκιμάστε μία “πτήση στο διάστημα” με το γνωστό Star Tour, δείτε τον Πήτερ Πάν, τον Πινόκιο, την Χιονάτη, τον MικυΜαους και τον Ντοναλντ με τις παρέες τους,  τον πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, τον Μικρόκοσμο, την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, με τα ποταμόπλοια, περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς, το νησί των πειρατών, το Βουνό των Κεραυνών, ανεβείτε στα περίφημα Carousel και απολαύστε τις βόλτες σας στην MainStreet με τα πολλά καταστήματα. Αργά το απόγευμα μη χάσετε το μοναδικό  σόου βεγγαλικών Dreams: Η μαγεία της ημέρας ολοκληρώνεται με ένα σόου που λαμβάνει χώρα στο κεντρικό παλάτι της Ωραίας Κοιμωμένης, το οποίο κυριολεκτικά θα σας θαμπώσει. Το εκθαμβωτικό θέαμα αφήνει τους μεγάλους με το στόμα ανοιχτό, ενώ τα πιτσιρίκια δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους, χοροπηδούν, χτυπούν παλαμάκια και γελούν συγκλονισμένα !Το Βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στο Παρίσι.

4η Μέρα | Παρίσι – Προαιρετική εκδρομή στην Νορμανδία (Όνφλερ, Ντοβίλ, Tροβίλ).

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Για όσους το επιθυμούν σας προτείνουμε μία ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Νορμανδία. Πρώτος μας σταθμός η παραμυθένια Ντoβίλ, γνωστή ως «Μονακό του Βορρά», παλιό αριστοκρατικό θέρετρο όπου σώζονται εξαίσια σπίτια. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και επισκεφθείτε την σκεπαστή αγορά της Ντοβίλ όπου κανείς μπορεί να βρει τοπικά προϊόντα. Τέλος σας συνιστούμε μια φωτογραφία στην διάσημη παραλία της πόλης όπου έχουν γυριστεί πολλές γαλλικές και διεθνής ταινίες. Στην συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και διασχίζοντας την Τρουβίλ, αγαπημένη πόλη των ιμπρεσιονιστών, θα πάρουμε την Cote Fleurie, μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή και θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικό χωριό των Βίκινγκς, την Honfleur, μία ιστορική περιοχή αμφιθεατρικά χτισμένη γύρω από το λιμανάκι, σημείο εκκίνησης όλων των μεγάλων θαλασσοπόρων της Γαλλίας. Χρόνος ελεύθερος για αγορές, φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο Παρίσι.

 

5η Μέρα | Παρίσι– shopping  και πτήση επιστροφής.                                                             

Πρωινό και την τελευταία σας ημέρα στο Παρίσι σας προτείνουμε να την αφιερώσετε σε αγορές αναμνηστικών ή άλλων προϊόντων στη πλούσια αγορά της .  Έπειτα αναχώρηση για το αεροδρόμιο από όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής.

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία ξενάγηση.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται το κόστος ενοικίασης ακουστικών για τις ξεναγήσεις στις οποίες απαιτείται εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά.

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες. 

Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

  • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
  • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
  • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
  • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
  • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
  • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
  • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
  • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
  • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
  • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
  • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η τιμή Early booking ισχύει για τις κρατήσεις των πρώτων 10 θέσεων 

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ'επιστροφής με Ryanair.

  • Μια αποσκευή 10Kg. με ροδάκια (55x40x20 εκ.) και μια μικρή προσωπική χειραποσκευή 5Kg. (40x20x25 εκ.).

  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. 

  • Πρωινό καθημερινά στον χώρο του ξενοδοχείου.

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

  • Μετακινήσεις - Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 

 

  • Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων και ΦΠΑ : 145€.
  • Προαιρετικό By night & κρουαζιέρα στον Σηκουάνα: Τιμή συμμετοχής: Ενήλικας 40€ & το παιδί 2-12 ετών: 30€. (Περιλαμβάνει το εισιτήριο για την κρουαζιέρα, τις μεταφορές και την ξενάγηση στο By night (Ελάχιστη συμμετοχή 20 άτομα).
  • Μεταφορά - Εισιτήριο εισόδου – Ξενάγηση και ακουστικά στο Λούβρο: 45€.
  • Επίσκεψη στην Disney: Τιμή συμμετοχής: 120€ (Περιλαμβάνει μεταφορά και είσοδο στο πάρκο της Disney) – Ελάχιστη συμμετοχή 20 άτομα.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.
   

 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
26/02
RYANAIR
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΡΙΣΙ (ΜΠΟΒΕ)
06:00
08:05
             
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
02/03
RYANAIR
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
16:35
20:25
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Παρίσι

Είτε ο ήλιος λάμπει στις βεράντες του καφέ της λεωφόρου Saint-Germain ή οι μελαγχολικές ομίχλες του ποταμού Σηκουάνα καλύπτουν τον καθεδρικό ναό της Νοτρ Νταμ, η μαγική ατμόσφαιρα του Παρισιού έχει έναν τρόπο να γοητεύσει τους επισκέπτες. Αυτή η ασύγκριτη πόλη είναι γεμάτη με μεγαλοπρεπή μνημεία όπως ο Πύργος του Άιφελ, η Αψίδα του Θριάμβου και το Πάνθεον. Ωστόσο, η γοητεία του Παρισιού βρίσκεται στις μικρές λεπτομέρειες: τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, τα τέλεια περιποιημένα δέντρα, τα σαλόνια τσαγιού, τα μπρασερί Belle Epoque και οι γκαλερί τέχνης avant-garde. Όπως ένα πραγματικό υπαίθριο μουσείο, τα κτίρια της πόλης είναι έργα τέχνης και η καθημερινή μόδα των Παρισίων αξίζει μια διάδοση περιοδικών. Ένας κόσμος της ανακάλυψης περιμένει στα διακριτικά τεταρτημόρια (γειτονιές): ο τυλιγμένος λαβύρινθος των παλαιών δρόμων στη μεσαιωνική Λατινική Συνοικία, η θρυλική σκηνή του καφέ στο Saint-Germain-de-Prés και η ατμόσφαιρα του Βοημίας στο χωριό της Μονμάρτρης. Σε κάθε κρυφή γωνία και σε όλα τα διάσημα αξιοθέατα, το Παρίσι κάνει μια μαγεία. Μια επίσκεψη μπορεί να εμπνεύσει μια δια βίου ερωτική σχέση. Βρείτε τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτείτε σε αυτήν τη μαγική πόλη με τη λίστα με τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα στο Παρίσι. Όσες φορές και να ταξιδέψει κανείς στο Παρίσι, πάντοτε θα έχει την αίσθηση ότι δεν τα είδε όλα. Κι αυτό γιατί η «Πόλη του Φωτός» είναι απλώς ανεξάντλητη. Θα εντυπωσιαστείτε από την μεγαλοπρέπεια των κτιρίων του, τα μουσεία, τις πλατείες, τις εκκλησίες και τα παλάτια, που θα σας μεταφέρουν σίγουρα σε άλλες εποχές.


Πύργος του Άιφελ

Κάποτε η υψηλότερη κατασκευή του κόσμου, ο Πύργος του Άιφελ είναι ίσως το πιο γνωστό ορόσημο της Ευρώπης και πιο διάσημο σύμβολο του Παρισιού. Εγκαινιάστηκε την 31η Μαρτίου του 1889 και χτίστηκε με αφορμή την Διεθνή Έκθεση ενώ ήταν η ψηλότερη κατασκευή του κόσμου μέχρι την ολοκλήρωση του Chrysler Building το 1930. Η κατασκευή χρειάστηκε περισσότερο από δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Κάθε ένα από τα περίπου 12.000 κομμάτια σιδήρου έχουν σχεδιαστεί χωριστά για να τους δώσει ακριβώς το σχήμα που απαιτείται. Όλα τα κομμάτια ήταν προκατασκευασμένα και συνομολογήθηκαν με περίπου 7 εκατομμύρια καρφιά. Η κατασκευή είχε σκοπό να διαρκέσει μόνο για τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης αλλά στέκεται ακόμα και σήμερα παρά τις διαμαρτυρίες από σύγχρονους καλλιτέχνες που φοβόταν ότι η κατασκευή δεν θα ταίριαζε στην αρχιτεκτονική του Παρισιού. Σήμερα δεν υπάρχει τέτοια αποστροφή πλέον και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το Παρίσι χωρίς τον Πύργο του Άιφελ. Ο άνθρωπος πίσω από το σχέδιο του πύργου ήταν ο Gustave Eiffel, γνωστός από τις επαναστατικές οικοδομικές τεχνικές του. Οι τεχνικές αυτές θα αποτελέσουν τη βάση για την κατασκευή του τον Πύργο του Άιφελ. Ήταν επίσης γνωστός για την κατασκευή του πλαισίου του σιδήρου Αγάλματος της Ελευθερίας που δωρίστηκε από την Γαλλία στις Ηνωμένες Πολιτείες με αφορμή την Αμερικανική Ανεξαρτησία. Ο Πύργος του Άιφελ διαθέτει εσωτερικά τρία επίπεδα που είναι προσβάσιμα με ανελκυστήρες ή σκάλες, στον πρώτο όροφο υπάρχουν καταστήματα με σουβενίρ καθώς και ρεστοράν και στον δεύτερο όροφο δεσπόζει το διάσημο εστιατόριο Le Jules Verne. Τέλος, στον τρίτο όροφο, μπορείτε να απολαύσετε μια εξαιρετική θέα 360°. Οι ώρες λειτουργίας είναι όλες τις μέρες της εβδομάδας από 9.30πμ με 11.00μμ και το καλοκαίρι 9 το πρωί με 12 το βράδυ.

Πρόσβαση: Θα σας συμβουλεύαμε να κατεβείτε με το μετρό στο σταθμό Trocadero (Μ6,Μ9) και να περπατήσετε μέχρι τον πύργο του Άιφελ καθώς η θέα από το Palais de Chaillot είναι φοβερή.

Ιστοσελίδα: http://www.tour-eiffel.fr/teiffel/uk/


Νοτρ Νταμ ντε Παρί

Η Νοτρ Νταμ ντε Παρί δεν είναι ο μεγαλύτερος καθεδρικός ναός του κόσμου αλλά μπορεί να είναι ο πιο διάσημος από όλους τους καθεδρικούς ναούς. Το γοτθικό αριστούργημα βρίσκεται στο Ile de la Cité, ένα μικρό νησί στην καρδιά της πόλης. Η τοποθεσία της Notre Dame ήταν πάντα το θρησκευτικό κέντρο της πόλης ανεξαρτήτως της θρησκείας των κατά εποχή κατοίκων της περιοχής. Ο Επίσκοπος Maurice de Sully ξεκίνησε την κατασκευή του ναού το 1163. Ο καθεδρικός ναός που θα κατασκευαζόταν στο νέο γοτθικό ρυθμό έπρεπε να αντικατοπτρίζει το καθεστώς του Παρισιού ως την πρωτεύουσα του Βασιλείου της Γαλλίας και έγινε πρότυπο για τους μελλοντικούς καθεδρικούς ναούς στη Γαλλία. Ολοκληρώθηκε το 1345 επειδή ο σχεδιασμός διευρύνθηκε κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Το αποτέλεσμα είναι ένα θεόρατο κτίριο, 128 μέτρα μήκος με δύο ψηλούς πύργους 69 μέτρων ύψος. Το κωδωνοστάσιο, το οποίο φτάνει 90 μέτρα, προστέθηκε τον 19ο αιώνα από τον Viollet le Duc. Κατά τη διάρκεια της Επανάστασης, πολλά από τα γλυπτά και το εσωτερικό του ναού αφαιρέθηκαν ή κατεδαφίστηκαν. Ακόμη και η στοά των Βασιλέων υπέστη σοβαρές ζημιές. Το 19ο αιώνα αποκαταστάθηκε πλήρως από ένα παρισινό αρχιτέκτονα, τον Eugène Emmanuel Viollet le Duc. Η τελευταία αναπαλαίωση και αποκατάσταση του ναού έγινε μεταξύ 1991 και 2001.

Πρόσβαση: Οι κοντινότεροι σταθμοί του μετρό είναι οι Hotel de Ville(M1,M11), Cite(M4), Saint Michel(M4), Cluny - La Sorbonne(M10), Saint Michel-Notre Dame(RER).

Ιστοσελίδα: http://www.notredamedeparis.fr/-English-

 

 


Ντίσνεϋλαντ

Όταν άνοιξε η Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι το 1992 προκάλεσε ορισμένες από τις πιο ενθουσιώδεις και αμφιλεγόμενες αντιδράσεις στην πρόσφατη γαλλική ιστορία. Είναι ένα από τα πιο πλούσια σε θέαμα θεματικά πάρκα του κόσμου που έχει σχεδιασθεί σε κλίμακα που ανταγωνίζεται μέχρι και τις Βερσαλλίες. Οι Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι το κατηγόρησαν αρχικά για τα πάντα, από πολιτιστικό ιμπεριαλισμό μέχρι ότι θα ήταν η αγγελία θανάτου του γαλλικού πολιτισμού. Μετά από πολλές δημόσιες σχέσεις και μεγάλων χορηγιών η Ντίσνεϋλαντ του Παρισιού έχει γίνει το νούμερο ένα τουριστικό αξιοθέατο της Γαλλίας με 50 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Ξεπερνά τον Πύργο του Άιφελ και το Λούβρο σε αριθμούς επισκεπτών και υπολογίζεται ότι είναι υπεύθυνο για το 4% του συναλλάγματος της γαλλικής τουριστικής βιομηχανίας. Περίπου το 40% των επισκεπτών είναι Γάλλοι με τους μισούς από αυτούς να έρχονται από το Παρίσι. Το πάρκο εκτείνεται σε μια έκταση 4.942 στρεμμάτων (περίπου το ένα πέμπτο του μεγέθους του Παρισιού) στο προάστιο της Marne-la-Vallée 32 χιλιόμετρα από το Παρίσι, και περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα στοιχεία των επιχειρήσεων της Ντίσνεϋ αναμειγμένα με το ευρωπαϊκό πνεύμα και ταλέντα. Πληροφορίες για τα θεάματα μπορείτε να βρείτε στον οδηγό της Ντίσνεϋλαντ στα ελληνικά στην επίσημη ιστοσελίδα που παραθέτουμε.

Πρόσβαση: Από το Παρίσι, η γραμμή A του RER σας μεταφέρει γρήγορα στο Disneyland Resort Paris. Μέσα σε 35 μόνο λεπτά, φτάνετε στη στάση "Marne-la-Vallée/Chessy", που βρίσκεται 2 λεπτά με τα πόδια από την είσοδο των Πάρκων, και κοντά στα ξενοδοχεία.

Ιστοσελίδα: http://www.disneylandparis.gr/

 


Μουσείο Ορσέ ( Musée d'Orsay )

Το Μουσείο Ορσέ (Musée d'Orsay) είναι ένα μουσείο που στεγάζεται σε ένα μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό του 1900. Η πολυάριθμη συλλογή του σε γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής ιμπρεσιονιστών, το καθιστούν ένα από τα πιο δημοφιλή μουσεία του Παρισιού. Στην αρχή του 19ου αιώνα, υπήρχαν δύο μεγάλοι σιδηροδρομικοί σταθμοί στο Παρίσι, ο Gare de Lyon και ο Gare d'Orsay. Ο Gare d'Orsay ήταν σε πιο εξέχουσα τοποθεσία κατά μήκος του Σηκουάνα και απέναντι από το Λούβρο. Ο σιδηροδρομικός σταθμός είχε σχεδιαστεί από την εταιρία Compagnie d'Orléans, η οποία ήθελε να φέρει τα ηλεκτροφόρα τρένα μέχρι την καρδιά του Παρισιού. Η Compagnie d'Orléans αποφάσισε να διοργανώσει ένα διαγωνισμό που να εποπτεύεται από μια κοινοβουλευτική επιτροπή. Ο νικητής αυτού του διαγωνισμού ήταν ο Βίκτωρ Laloux, ο οποίος είχε σχεδιάσει επίσης, το σιδηροδρομικό σταθμό στη Tours στη Γαλλία. Το σχέδιο αναγνωρίστηκε για την ενσωμάτωση του μετάλλου στην εξωτερική επιφάνεια από πέτρα. Η αίθουσα έχει μήκος 140 μέτρα, 40 μέτρα πλάτος και 32 μέτρα ύψος. Η όλη κατασκευή είναι 175 μέτρα σε μήκος και 75 μέτρα σε πλάτος. Μία εντυπωσιακή ποσότητα 12000 τόνων μέταλλου χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του Gare d'Orsay, η οποία είναι πολύ περισσότερα από το ποσό των μετάλλων που χρησιμοποιήθηκε για τον Πύργο του Άιφελ. Η Gare d'Orsay εγκαινιάσθηκε στις 14 Ιουλίου του 1900 για την Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού και θεωρήθηκε ένα αριστούργημα της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής. Από το 1939 οι πλατφόρμες είχαν γίνει πολύ μικρές για την κίνηση των χιλιάδων επιβατών και ο Gare d'Orsay τέθηκε εκτός χρήσης ως σιδηροδρομικός σταθμός. Με την πάροδο του χρόνου έχει χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης, ως κέντρο για σκοποβολή, ως θέατρο και ακόμα ως κέντρο υποδοχής για τους αιχμαλώτους πολέμου. Ο σιδηροδρομικός σταθμός είχε εγκαταλειφθεί τελείως από το 1961, όταν και σώθηκε από κατεδάφιση από το Γάλλο πρόεδρο Pompidou. Το 1978 ο διάδοχός του, ο πρόεδρος Ζισκάρ ντ 'Εστέν, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Gare d'Orsay ως μουσείο για την τέχνη του 19ου και του 20ου αιώνα. Δεν θα περιλάμβανε μόνο έργα ζωγραφικής, αλλά θα κάλυπτε και τις διάφορες μορφές τέχνης, συμπεριλαμβανομένων γλυπτών, χαρακτικών, φωτογραφίας, φιλμ, αρχιτεκτονικής και ακόμα και πολεοδομίας. Η αποκατάσταση του Musée d'Orsay, όπως λέγεται τώρα, ξεκίνησε το 1979 και τελικά το μουσείο εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν στις 29 Νοεμβρίου 1986. Όταν άνοιξε το μουσείο που περιλαμβάνονταν περίπου 2.300 έργα ζωγραφικής, 1500 γλυπτά και 1000 άλλα αντικείμενα. Τα περισσότερα από αυτά τα έργα τέχνης προερχόταν από άλλα μουσεία, όπως το Musée du Luxembourg. Με την πάροδο του χρόνου η συλλογή έχει επεκταθεί σημαντικά, κυρίως λόγω των εξαγορών και των δωρεών. Πλέον καλύπτει την περίοδο από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι το 1914 και περιλαμβάνει έργα των Ντεγκά, Ροντέν, Μονέ, Μονέ, Ρενουάρ, Σεζάν, Βαν Γκογκ και άλλων. 

Πρόσβαση: Μετρό σταθμοί: Solférino (M12), Musée d'Orsay (RER C) 

Ιστοσελίδα: http://www.musee-orsay.fr/en/home.html


 

Εθνική Κατοικία των Απομάχων «Λες Ινβαλίδες» ( Les Invalides )

Το Λες Ινβαλίδες (επίσημο όνομα: L'Hôtel national des Invalides) είναι ένα μπαρόκ συγκρότημα κτιρίων στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού που περιέχει μουσεία και μνημεία σχετικά με την στρατιωτική ιστορία της Γαλλίας. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1671 και τα εγκαίνια έγιναν το 1678. Πιο συγκεκριμένα το Λες Ινβαλίδες περιέχει το Πολεμικό Μουσείο του στρατού της Γαλλίας (Musée de l'Armée), το Μουσείο Στρατιωτικών Μοντέλων (Musée des Plans-Reliefs) και το Μουσείο Σύγχρονης Ιστορίας (Musée d'Histoire Contemporaine), καθώς επίσης και ένα νοσοκομείο και ένα γηροκομείο για τους βετεράνους του πολέμου. Το Λες Ινβαλίδες είναι επίσης γνωστό καθώς εκεί βρίσκονται και οι τάφοι ορισμένων ηρώων του πολέμου και ειδικότερα του Ναπολέοντα του Βοναπάρτη, του βασιλιά και στρατιωτικού της Γαλλίας που άλλαξε την ροή της Ευρωπαϊκής ιστορίας.


Grand Arche της La Défense

Στα δυτικά του Παρισιού στο τέλος της λεωφόρου Charles-de-Gaulle είναι ένα συγκρότημα πολυώροφων κτιρίων που αναπτύχθηκαν από τα μέσα της δεκαετίας του 1960. Η συνοικία ονομάζεται La Défense, η οποία θυμάται την πικρή αντίσταση των γαλλικών δυνάμεων σε αυτήν την περιοχή κατά τη διάρκεια του Γαλλο-Πρωσικού πολέμου του 1870-1871. Σήμερα, αυτή η γειτονιά θεωρείται ως προαγωγή της εισόδου του Παρισιού στον 21ο αιώνα. Σχεδιασμένο από τον Johan Otto von Spreckelsen, το Grande Arche κάνει εντυπωσιακή εντύπωση. Αυτή η τεράστια ορθογώνια θριαμβική αψίδα ύψους 110 μέτρων έχει λευκό μάρμαρο Carrara. Το μνημείο εγκαινιάστηκε το 1989 στην διακοσαετία της Γαλλικής Επανάστασης και η σύγχρονη δομή συμβολίζει την εθνική αξία της αδελφότητας της Γαλλίας.

Διεύθυνση: 1 Parvis de la Défense, 92040 Παρίσι (Μέτρο: La Défense)


Πάνθεον ( Panthéon )

Το Πάνθεον, ένα επιβλητικό κτήριο του 19ου αιώνα, είχε σχεδιαστεί αρχικά ως εκκλησία, αλλά μετά από πολλές αλλαγές, τώρα λειτουργεί ως ένα κοσμικό μαυσωλείο που περιέχει τα λείψανα των διακεκριμένων Γάλλων πολιτών. Στην κορυφή του Montagne Ste-Geneviève, δεν απέχει πολύ από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και τον Κήπο του Λουξεμβούργου (Jardin du Luxembourg), το Πάνθεον φαίνεται πάνω από το Quartier Latin. Ήδη από το 507, το μέρος είχε επιδειχθεί από τον βασιλιά Clovis - το πρώτο φράγκο βασιλιά - για μια βασιλική εκκλησία για να χρησιμεύσει ως μαυσωλείο για τον ίδιο και τη σύζυγό του Clothilde. Το 512, η Sainte-Geneviève, προστάτιδα του Παρισιού ενταφιάστηκε εκεί. Όταν ο βασιλιάς Λουδοβίκος ο 15ος υπέφερε από μια σοβαρή ασθένεια το 1744 υποσχέθηκε να οικοδομήσει μια εκκλησία αφιερωμένη στην Sainte-Geneviève εάν θα επιβίωνε. Αφού ανάρρωσε, ανάθεσε στον Μαρκήσιο του Marigny την αποστολή της οικοδόμησης της εκκλησίας, η οποία επρόκειτο να αντικαταστήσει τη βασιλική του 6ου αιώνα που έως τότε ήταν γνωστή ως το αβαείο της Sainte-Geneviève. Το 1755, ο Μαρκήσιος ανέθεσε στον αρχιτέκτονα Jacques-Germain Soufflot να σχεδιάσει μια νέα, μεγαλοπρεπή εκκλησία. Η κατασκευή του επιβλητικού κτιρίου άρχισε το 1757. Κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων χρειάστηκαν 34 χρόνια έως την αποπεράτωση. Μετά το θάνατο του Soufflot για το 1780, συνεργάτης του Guillaume Rondelet ανέλαβε το έργο. Το κτίριο ολοκληρώθηκε το 1791, εν μέσω της Γαλλικής Επανάστασης. Την ίδια χρονιά, η Συντακτική Συνέλευση της Επανάστασης αποφάσισε με διάταγμα για τη μετατροπή της εκκλησίας σε ένα ναό για να φιλοξενήσουν τα λείψανα των μεγάλων ανδρών της Γαλλίας. Το κτίριο, προσαρμόστηκε από τον αρχιτέκτονα Quatremère de Quincy για τη νέα λειτουργία του ως πάνθεον. Το 1806 το κτίριο μετατράπηκε σε εκκλησία και πάλι, αλλά από το 1885 το Πάνθεον χρησιμεύει ως πολιτικό κτίριο. Η κάτοψη παρουσιάζει έναν ελληνικής διάταξης σταυρό, 110 μέτρα σε μήκος και 85 μέτρα σε πλάτος. Ο μεγάλος θόλος φθάνει σε ύψος τα 83μέτρα. Η στοά, με μεγάλους κίονες κορινθιακού ρυθμού διαμορφώθηκε κατά το Πάνθεον της Ρώμης του 2ο αιώνα. Ο τρούλος διαθέτει τρία επάλληλα κελύφη, παρόμοια με αυτά του Καθεδρικού του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Η μεγάλη κρύπτη, που καλύπτει όλη την επιφάνεια του κτιρίου φιλοξενεί τα οστεοφυλάκια των μεγαλύτερων Γάλλων. Μερικοί από τους πολλούς διάσημους που είναι θαμμένοι εδώ είναι οι Βίκτωρ Ουγκώ, ο Βολταίρος, ο Jean Monnet, η Μαρία και ο Πιέρ Κιουρί και ο Εμίλ Ζολά. Το Πάνθεον ήταν επίσης ο τόπος όπου, το 1851 ο αστρονόμος Ζαν Μπερνάρ Λεόν Φουκώ πραγματοποίησε το πρώτο περίφημο πείραμα του, που αποδεικνύει ότι η γη περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της. Το εκκρεμές του Φουκώ μετακινήθηκε το 1851 στο Conservatoire des Arts et Métiers και το 1995 επέστρεψε προσωρινά πίσω στο Πάνθεον λόγω κατασκευαστικών έργων στο Conservatoire. Από την κιονοστοιχία που βρίσκεται γύρω από το θόλο του κτιρίου, μπορείτε να έχετε μία εξαιρετική θέα του Παρισιού. Για να απολαύσετε το Πάνθεον εξωτερικά η καλύτερη θέα είναι καθώς έρχεστε από τον Κήπο του Λουξεμβούργου (Jardin du Luxembourg) μέσω της rue Soufflot.

Πρόσβαση: Ο κοντινότερος σταθμός είναι ο Cardinal Lemoine, Maubert Mutualité(M10).

Ιστοσελίδα: http://www.pantheonparis.com/


Νεκροταφείο Pere Lachaise

Το πιο δημοφιλές νεκροταφείο στον κόσμο, το Pere Lachaise έγινε δημοτικό νεκροταφείο το 1804 υπό τον Ναπολέοντα. Είναι ο τελευταίος χώρος ανάπαυσης για πολλούς διάσημους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Jim

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!