top-image

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 

Οι οδικές διαδρομές αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους για να ζήσετε την εμπειρία ενός ταξιδιού εντός και εκτός Ελλάδας. Προσφέρουν την δυνατότητα να απολαύσετε ολόκληρη την διαδρομή και όχι απλώς τον προορισμό, γνωρίζοντας τα αξιοθέατα, την ιστορία και τους ανθρώπους σε πολύ περισσότερα μέρη, ενώ φυσικά εγγυώνται ένα άνετο, ασφαλές, οικονομικό και χαρούμενο ταξίδι. Υπάρχει ένα φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο το οποίο επιλέγει να δει και να γνωρίσει το φυσικό τοπίο της χώρας που επισκέπτεται διασχίζοντάς τη με τουριστικό λεωφορείο. Από τον εξειδικευμένο συνοδό που βρίσκεται κάθε στιγμή μαζί σας θα παίρνετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε ενδιαφέρον σημείο των τοπίων που επισκέπτεστε μετατρέποντας την εκδρομή σε εμπειρία ζωής.

Ανακαλύψτε δεκάδες προορισμούς όπως, το μαγευτικό Βελιγράδι, την παραμυθένια Βιέννη, το χιονισμένο Μπάνσκο ή την αιώνια Ρώμη!

Σε όλα μας τα ταξίδια σας προσφέρουμε μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, πρόγευμα σε μπουφέ στο χώρο των ξενοδοχείων καθημερινά,  Έλληνα έμπειρο συνοδό-αρχηγό του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής, ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.


Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα για τα κριτήρια αναζήτησης σας!