top-image

Blog

Αλπικά Χωριά Ευρυτανίας – Καρπενήσι
25 Αυγ 2021
Η Zorpidis Travel Services ετοίμασε για το φετινό φθινόπωρο 7 προτάσεις εκδρομών στους ομορφότερους φθινοπωρινούς προορισμούς και σας καλεί να ανακαλύψετε ξανά τη μαγεία της ελληνικής φύσης. Είτε πεθυμήσατε τον είτε λαχταράτε λίγη ακόμα θαλασσινή αύρα, ένας από τους επιλεγμένους μας προορισμούς θα γίνει σίγουρα και η δική σας επιλογή! Διαβάστε για τα Αλπικά Χωριά Ευρυτανίας.
Πάπιγκο – Rafting  στο Βοϊοδομάτη
25 Αυγ 2021
Η Zorpidis Travel Services ετοίμασε για το φετινό φθινόπωρο 7 προτάσεις εκδρομών στους ομορφότερους φθινοπωρινούς προορισμούς και σας καλεί να ανακαλύψετε ξανά τη μαγεία της ελληνικής φύσης. Είτε πεθυμήσατε τον είτε λαχταράτε λίγη ακόμα θαλασσινή αύρα, ένας από τους επιλεγμένους μας προορισμούς θα γίνει σίγουρα και η δική σας επιλογή! Διαβάστε για το μοναδικό Πάπιγκο!
Φθινοπωρινές αποδράσεις στην Ελλάδα
25 Αυγ 2021
Η Zorpidis Travel Services ετοίμασε για το φετινό φθινόπωρο 7 προτάσεις εκδρομών στους ομορφότερους φθινοπωρινούς προορισμούς και σας καλεί να ανακαλύψετε ξανά τη μαγεία της ελληνικής φύσης. Είτε πεθυμήσατε τον είτε λαχταράτε λίγη ακόμα θαλασσινή αύρα, ένας από τους επιλεγμένους μας προορισμούς θα γίνει σίγουρα και η δική σας επιλογή!
Κάρπαθος – άρωμα αιγιοπελαγίτικης αύρας και παράδοσης
14 Ιουλ 2021
Ένα νησί που να συνδυάζει τις ομορφιές της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Νάξου χωρίς την πολυκοσμία και το θόρυβο; Υπάρχει; Ναι! Και είναι η Κάρπαθος! Το κρυμμένο διαμάντι στη νοτιοανατολική γωνιά του Αιγαίου, που θα σας συναρπάσει με τη μοναδική ομορφιά του σε ένα περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης!
Μήλος – Έκρηξη χρωμάτων και μορφών!
14 Ιουλ 2021
Το νησί της Μήλου αποτελεί την έκπληξη των Κυκλάδων! Μία έκρηξη χρωμάτων και μορφών. Νησί με πλούσιο μεταλλευτικό πλούτο, είναι εξίσου πλούσιο σε ιστορία, θεαματικά ηλιοβασιλέματα, υπέροχες παραλίες, πάλευκους κυκλαδίτικους οικισμούς, εξαιρετική κουζίνα και καλόκαρδους, φιλόξενους κατοίκους. ύνθεση εικόνων και εμπειριών, ένα ιδιαίτερο μωσαϊκό αισθήσεων και απολαύσεων.
Κύθηρα, οι παραλίες που θα ερωτευτείτε!
09 Ιουλ 2021
Όπου κι αν έχετε ταξιδέψει, όσα κι αν έχετε δει, σαν τα Κύθηρα είναι σίγουρο πως άλλο νησί δεν θα έχετε συναντήσει! Λίγο από Κυκλάδες, λίγο από Επτάνησα, λίγο από Κρήτη και λίγο από Πελοπόννησο, τα Κύθηρα αποτελούν μία μοναδική σύνθεση εικόνων και εμπειριών, ένα ιδιαίτερο μωσαϊκό αισθήσεων και απολαύσεων.